Знае ли се. Може това да ги е накарало да се откажат. Трябва да се пита някой дилър.

Знае ли се. Може това да ги е накарало да се откажат. Трябва да се пита някой дилър.
За екстрите може да не е наясно, но когато започнат да се редят за гаранционни ремонти на горивна система или двигател, дилара и дори производителя може да се заинтересуват силно защо се получава така с конкретен модел двигатели експлоатирани у насslowtraveler написа: ↑05 Ное 2019 10:51 Досега не съм срещал дилър, който е наясно с всички екстри на автомобила, пък камо ли да може да направи смислен анализ и да сведе до клиента свястна информация
Знаейки качествата на нашите горива, просто не биха предложили определени двигатели чуствителни към качеството на горивото - така ще избегнат "масовото редене за гаранционни ремонти" и разходите по тяхslowtraveler написа: ↑05 Ное 2019 16:39 Hursa, би ли посочил случай, при който някоя марка масово да се е редяла за гаранционен ремонт на горивна система или двигател в България?
А относно споменатите авиационни доклади - просто там се изследва и горивото - дали причината не е била в него...
В Италия Тойота не предлага дизелови модели с изключение на джиповете от 2018 година. Продават се само бензини и хибриди...защо ли? : Статията е от 2017 година: https://www.vesti.bg/tehnologii/avtomob ... pa-6075483 - Цитирания сайт е произволен по първи резултат.
Не само, че не са наясно... Ноември 2017 година си купувам Корола, фейслифта от Глобалкар Стара Загора. Преди това порядъчно изчетох де що имаше информация за моделите, произвеждани в различните заводи на Тойота по света. На въпроса ми към дилъра - а кога ще започне да се предлага Камри в Бг /гледах някакви клипове от завода в Пакистан как се сглобяват/, последва вдигане на раменете...то такъв модел Тойота няма....Стана ми странно, но повече не питах. Сега, година и малко по-късно знаем за този модел и има ли почва у нас....slowtraveler написа: ↑05 Ное 2019 10:51 E това е ключовата информацияДосега не съм срещал дилър, който е наясно с всички екстри на автомобила, пък камо ли да може да направи смислен анализ и да сведе до клиента свястна информация
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 4 госта