Смяна на фабрична музика на Корола
Смяна на фабрична музика на Корола
Здравейте, колеги! миналата седмица си купих королка 1.6 VVT-I 2002 година но за жалост колата е с вграден касетофон. Интересува ме дали мога да сленя този касетофон с фабрично CD за съответната корола. Ако е възможно колко парички ще ми излезе тази екстра?
Благодаря, Ви!
Благодаря, Ви!
- Прикачени файлове
-
- DSC01151.JPG (403.6 KiB) Преглеждано 3739 пъти
Аз сменях на моята. Рязахме кабелите, тъй като нямах под ръка преходник. Най време-отнемащата процедура беше забелването на кебелите laugh.gif Останахме без нокти на палците
(Това е линк)

(Това е линк)

Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
имам същата корола като твоята. ако има касетофон има място под него за диск. обаче той е много скъп фабричен. аз си купих един от магазина и го сложих на мястото на касетофона. отидох в тойота да ми изключат радиото от горе и ми оставиха само часовника и средния разход и температурата. проблема е че ако искаш фабрично диск, който да се събира отдолу в чекмеджето е много скъп, а другите не се събират там(понеже тойота работи с панасоник). затова го сложи на мястото на касетофона, и мини през тойота да ти направят квото трябва по гореописания начин. после, за да имаш гаранция и за да е както трябва, иди в гаранционния или който там сервиз на диска, за да ти го сложат;) така хем ще имаш дисплей горе и функциите му, хем ще си имаш радио и цд долу;)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

при теб като че ли таблото е малко по-различно... иначе и аз поизпилих малко горната вътрешна част за да пасне както трябва:)
stay up and keep shining!!

Ако радиото ти свири добре-просто си купи един FM трансмитер с една flash memory и си решаваш кардинално проблема
Трансмитер с дистанционно управление-48 лв
Памет 2GB -35 лв
2GB в МР3 формат представляват около 400-500 песни.Качеството на предаване на трансмитера е идеално.Какво ще чуваш зависи само от фабричния ти касетофон и от битрейда на МР3-ката
Трансмитер с дистанционно управление-48 лв
Памет 2GB -35 лв
2GB в МР3 формат представляват около 400-500 песни.Качеството на предаване на трансмитера е идеално.Какво ще чуваш зависи само от фабричния ти касетофон и от битрейда на МР3-ката
Не съм напълно съгласен... трансмитера дава ужасно качество...kristian написа:Качеството на предаване на трансмитера е идеално. Какво ще чуваш зависи само от фабричния ти касетофон и от битрейда на МР3-ката
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Открвено казано не съм чул досега трансмитер (от тези които съм видял) да мога да му различа звука от този на CD .Незнам какво сте виждали и чували ама ме учудвате с коментар за лошо качество.Имат дори подтискане на шума в момент на смяна на песните или ако няма включена памет.Отделен е въпроса зкакво е качеството на записа в/у флашката и какво качество възпроизвежда слушаното радио
za tova drugia pat si vzemi edno ei takova che da si spestish i vreme i palcitehyankov написа:...Най време-отнемащата процедура беше забелването на кебелите laugh.gif Останахме без нокти на палците![]()

http://www.thetoolwarehouse.net/shop/TA-19000.html
na starata mi kola(Lexus IS300) kakavto i transmiter da slojish beshe ovratitelno kachestvoto, zavisi ot razpolojenieto na antenata na kolata. probvah i s transmiter det da se vkarva direktno v antenata na radioto, no i ot nego ne biah dovolen. po mi haresa kachestvoto s kasetka adapter, no i to ne beshe cvete za mirisane.kristian написа:Открвено казано не съм чул досега трансмитер (от тези които съм видял) да мога да му различа звука от този на CD...
ALTEZZA,
пиша за неща дето почти не чинят пари и то тук в БГ.
Ако това местожителство дето си го написал е вярно би трябвало да имаш достъп до доста по-качествени неща.Не бих сравнил трансмитера по нинакъв начин с касета адаптер.Ама боклуци има по цял свят ,даже и при вас.
И все пак моето предложение не е за HI-FI маниаците!!!
Ако се слушат песни в audio формат а не в МР3,качеството е доста по добро,тъй като този формат заради големия си обем има доста системио за чистене на грешки и смущения в цифровия запис.
пиша за неща дето почти не чинят пари и то тук в БГ.
Ако това местожителство дето си го написал е вярно би трябвало да имаш достъп до доста по-качествени неща.Не бих сравнил трансмитера по нинакъв начин с касета адаптер.Ама боклуци има по цял свят ,даже и при вас.
И все пак моето предложение не е за HI-FI маниаците!!!
Ако се слушат песни в audio формат а не в МР3,качеството е доста по добро,тъй като този формат заради големия си обем има доста системио за чистене на грешки и смущения в цифровия запис.