Привет,
Ето новата покупка: https://www.cars.bg/offer/c3277536.
Бихте ли ми дали някои насоки, силни слаби страни, как понася газ, кое задължително да сменя кое не?
За гумите удачно ли е да взема комплект всесезонни? Няма да се кара тежък офроуд, по леки черни пътища и асфалт. Главно къси разстояния, ще я ползват родителите ми да си ходят на вилата всеки ден.
Благодаря предварително за съветите и насоките!
Покупка на RAV4 XA10 /1994–2000/ - конкретна обява ?
Toyota Rav4 I - 1997
Последно промяна от Akima на 04 Окт 2019 22:45, променено общо 1 път.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Моля прочетете правилата и важните теми.Търсачката работи перфектно.Добре дошъл.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Моля прочетете правилата и важните теми.Търсачката работи перфектно.Добре дошъл.
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Toyota Rav4 I - 1997
За гумите-при този режим на каране всесезонните са добър вариант.Самият аз карам рамката вече 10г само със всесезонни.
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Toyota Rav4 I - 1997
Не се погаждаме много добре, но намерих доста инфо вече
Още свиквам със скина на форума кое къде е и подредбата му. Свалих всички менюали които открих за модификацията и намерих няколко интересни теми на колеги, които утре ще прочета
Колата ще дойде в понеделник за регистрация и ще имам вече и впечатления от първа ръка.
Може да затриете темата, ако смятате че е само спам...

Колата ще дойде в понеделник за регистрация и ще имам вече и впечатления от първа ръка.
Може да затриете темата, ако смятате че е само спам...