katalizator na yaris
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
katalizator na yaris
катализатора на Ярис 1999 1.0 /91000 км/ генерира грешка в компютъра.
до колкото знам най-вероятната причина е замърсяването му.
проблем ли е ако продължавам да си карам така /какви са недостатъците/?
какви възможни решения има, при условие че от сервиза на тойота ми дадоха цена за нов ~ 1700 лв.
какви възможни решения има, при условие че от сервиза на тойота ми дадоха цена за нов ~ 1700 лв.
- LordDigital
- СупраДжия
Re: katalizator na yaris
Zapusva sa kataizatora do stepen pri koqto dvigatelq zapochva da gasne. Smetai za da izgasne kakvo e obratnoto nalqgane ,sys kakva efektivnost rabotis predi pylnoto mu zapusvane i kakvi moze da sa posledstviqta po motora.didak написа:катализатора на Ярис 1999 1.0 /91000 км/ генерира грешка в компютъра.
Izvoda e - slagas edin emulator ,imahas katalika i go prastas po posatata na ministyra na Okolnata Sreda sys belezka "G-n ministyre ,zapovqdaite tova gyrne da si go zavrete nqkyde"

- mitiracing
- Обратна връзка:
- raider_yaris
Мислех си, че само аз съм със същия проблем. И при мен периодично на около 2-3 седмици ми светваше компа (но започна и сам да си изгасва). В БОШ ми казаха че е катализатора. Наистина колата и падат оборотите и тресе малко повече при 0км.ч. Там ми казаха, че е с 2 сонди. Доколкото разбрах оттук КАТАЛИЗАТОРА може да се махне и нещо друго да се сложи.
Към колко ще ми струва това?
Не може ли някакси да се оправи стария?
Ако махна катализатора и сложа онова другото нещо, ще ме усетят ли някакси и да ме накарат да платя глоба
?
Към колко ще ми струва това?
Не може ли някакси да се оправи стария?
Ако махна катализатора и сложа онова другото нещо, ще ме усетят ли някакси и да ме накарат да платя глоба

Tokyo Drift :-)
Няма да можеш да го изчистиш.Просто го свали и пробий в средата за да можеш да навреш тръба и пак го слагаш.Итака като я погледнат уж има катализатор.\\ако го изтърбушиш целия ще започне да ти звънти.Ако си с две сонди ,тук във форума имаше скоро дебат за това как да я излъжеш с една допълнителна втулка:http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=3388