Тойота Camry 2.0GLi 16V 87г.
Извинявам се за некоректно зададения въпрос.
Интерсува ме по-точно къде мога да намеря резервни части за този модел, защото не е много популярен и частите трудно се намират. Малко техническа информация относно ел.система.
Ако някой може да ми каже от къде мога да изтегля ел.схемата ще е най-добре.
Имам и проблем с лагера на хидравличната помпа.
Интерсува ме по-точно къде мога да намеря резервни части за този модел, защото не е много популярен и частите трудно се намират. Малко техническа информация относно ел.система.
Ако някой може да ми каже от къде мога да изтегля ел.схемата ще е най-добре.
Имам и проблем с лагера на хидравличната помпа.
za hidravlichnata pompa, se prodavat komplekti za reziklirane. ima v obelya edin maluk serviz tochno za tova,i tam shte ti ya napravyat kato nova. ako si ot sofia, tursi chasti po simeon, na rakovska 10 ima magazin sushto, i momchetat mnogo dobre se spravyat... ako go ima v BG, ti go namirat, ako ne go poruchvat!
za el. shemite, shte pogledna, no za orientaciya te sa podobni na corolla ili carina.
tursi na:
www.toymods.org.au
v lyavo na kolonkata pishe "TechDocs" natisni i tursi tam.
ako kazesh kude tochno ti e problema s el. instalaziyata, moze da ti pomgnem, ili nasochim kude da tursish.
taka che davai smelo.

za el. shemite, shte pogledna, no za orientaciya te sa podobni na corolla ili carina.
tursi na:
www.toymods.org.au
v lyavo na kolonkata pishe "TechDocs" natisni i tursi tam.
ako kazesh kude tochno ti e problema s el. instalaziyata, moze da ti pomgnem, ili nasochim kude da tursish.
taka che davai smelo.

i dvete ogledala li ne rabotiat? ako sa i dvete edva li sa motorchetata, no da gi proverish, dokopai se do jicite det vlizat v ogledalata i vij dali imash tok tam, predpolagam che ima plasvasova kapachka za ogledalata i kat ia mahnesh ste imash dostap do jicite, ako ne, triabva da mahnesh korata na vratata i ot tam da namerish jicite. inache bih proveril samoto kopche za opravlenie na ogledalata, nisto chudno tam de se gubi toka.
->
За съжаление и двете огледала не работят. Бутона за управление съм го проверил - комутира си нормално. Има към него напрежение и го превлючва както трябва, обаче после какво става не ми е ясно, защото изглежда бутона не управлява директно огледалата а има няква схема, която се води DOOR Control и предолагам, че там нещо не е в ред.
http://toymods.org.au/Repository/TechDo ... agrams.zip
znachi downloadvash tozi zip, na poslednata stranica (te sa .pdf Acrobat reader) ima za cressida, ogledalata, sistemata tryabva da pochti sushtata!
haide uspehi,
punky

znachi downloadvash tozi zip, na poslednata stranica (te sa .pdf Acrobat reader) ima za cressida, ogledalata, sistemata tryabva da pochti sushtata!
haide uspehi,
punky

ami v cyala Italia...nickolov написа:Благодаря много. Ще ги погледна тези схеми. Това вече е напредък.
Искам да те питам нещо друго, ако наистина си в Италия. Къде в нета мога да намеря автомобили Тойота втора ръка в Италия?

otidi na www.autoscout24.it vkarai dannite na kakva toyota tursish, i shte se orientirah kakvi sa gore dolu cenite! tuk toyota nikoi nayama da ti dade na niska cena.
uspehi,
punky

Благодарности
Искам да изкажа благодарност на всички, които писаха и ми помогнаха да открия повредата! Оказа се, че са прекъснати 2 кабела на свивката на вратата. За сега съм решил проблема с пускане на 2 нови, но по-добре ще е да ги вкарам в гуменото уплътнение при другите. За съжаление е много здраво капсулирано. Ако го срежа ме страх да не би да влиза вода.
Както и да е.
Все пак благодаря!
Както и да е.
Все пак благодаря!
Re: Благодарности
molya! zatova sme tuk da si pomagame!nickolov написа:Искам да изкажа благодарност на всички, които писаха и ми помогнаха да открия повредата! Оказа се, че са прекъснати 2 кабела на свивката на вратата. За сега съм решил проблема с пускане на 2 нови, но по-добре ще е да ги вкарам в гуменото уплътнение при другите. За съжаление е много здраво капсулирано. Ако го срежа ме страх да не би да влиза вода.
Както и да е.
Все пак благодаря!