Имате ли идея за шестстепенните автоматици на Сузуки какво представляват? Имам чувството, че има нещо нередно при тях...
Докато се чудим, някой вече си е капарирал черния Ярис хибрид, ниво SOL със стъклен покрив в Бургас

Има един във Варна, но кошмарно синьо.
Е, размера е от значение, с евентуални компромиси, ако си струват. Но не и да махам кола, защото е 4.80 и да я сменям с 4,50-60.
Тези неща са относителни. Яриса е по-къс от Корола хечбек с 30 сантиметра, но заради позицията на сядане и по-късата предница, на втори ред на Королата остава по- малко място. За сметка на това краката ми опират във волана на Яриса, че съм малко височък аз

В C-HR, който е дълъг колкото Корола и висок колкото Ярис всичко е съвсем различно и доста по-удобно. Но пък човек наистина може да получи нощни напикавания от интериора

И цената!!! Според мен, както и при аналогичния Нисан, яхват вълната на интереса по кросоувъри с шашав дизайн (и двете ми харесват) и искат едни пари, които са им малко множко. Конкуренти, които не са толкова атрактивни на външен вид, предлагат същите и повече в технологично отношение неща на по-ниска цена. Скромно, и от първи впечатления мнение, без претенции за неоспоримост

затова и питам постоянно

Иначе много ме радва как тези коли стоят някак като описани около гумите и огромните калници, подчертани от черните протектори и създават усещането, че във всеки един момент са готови да прескочат първите десет метра и рязко да завият и да започнат да се катерят по някоя сграда...