Еми гаража не е мой, няма как да играя с него, та моето си ще напасвам
Не, сериозно, Превията ни е страхотна, но искаме нещо по-съвременно. И момента назря, защото наистина от 14 месеца тази кола не е излизала извън София. И не сме возили никакви багажи. Всъщност я ползвах за склад за материали и инструменти, защото правих кемпера на един паркинг...

Докато жената всеки ден ходи на работа с нея... Ще ме изгонят да спя в гаража. И тъй като искаме нещо съвременно, с новите технологии, все неща от които ме е страх, като опрат до сервиз, и тъй като имаме нужда от финансиране, единствения вариант е ново или върнато на 2-3 години, още в гаранция, от дилър, за да уреди лизинга. Ново от скъпите по-не ми се взима, ясно защо, ама... Търсим и нещо налично. Не сме от хората, които могат да чакат месеци, за да им пристигне колата. И ще се избере на усещане

Явно е дошло времето да разчупя панията си по Тойота. Прогледнах и видях, че има прекрасни неща на пазара. Като визия и удобство, технически не знам.
Важен фактор за решението за съвременна кола, ако може и по-висока, е безопастността. Возя две деца, а наоколо обикалят с някакви огромни неща... Удряли са ни странично, удряли са ни отзад, докато се движим със 110 по междуградски път... При раждането на второто дете избрахме Превията, вместо някое комби защото е голяма, тежка, най вече дълга, с високо разположени седалки, като допълнително при махане на средната на втори ред детските седалки влизат още по-навътре. А от задницата до тях има цял Ярис разстояние

Но има само две възглавници отпред, никакви системи за активна безопасност, единия АБС само...