разумното решение-Ярис хибрид, така се случи, че направи едно кране на такова нещо, но някакъв по-стар модел и не е доволна от вървенето. После пък влезе в C-HR и се влюби и в във вътрешностите му, които на мен са ми кошмарни. За мен Яриса е много по-стилен вътре, за разлика от хаоса в другото возило. Ще се опитаме да направим още един тест драйв на Ярис, а ако успеем и на C-HR. Но не виждам децата да са добре на задната седалка на C-HRa. Мисля, че е вероятно да получат маниакални пристъпи и да намерят брадва, с която да накажат вкаралите ги там

Питанката ми, тъй като чисто нова кола не сме купували от '97 година и въобще не съм запознат със съвременните оборудвания и екстри, кое звучи по-разумно: Ярис хибрид най-високото ниво SOL със стъклен покрив за 36000 (гледам налични, няма да чакам шест месеца кола), или си струва напъването, вече с лишения от доста други хубави неща в живота, за C-HR хибрид, най ниското ниво на оборудване за 46000? Като сложим и оскъпяването и по-високото каско, нещата започват леко да излизат от контрол

За разлика от нея се замислям и за бъдещето, сиреч запазване на стойност при евентуална продажба при изтичане на лизинга и докато още има остатъчна гаранция.... Едното постно, другото малко градско нещо...
От гледна точка на мощността, която ще липсва основно при редките излизания извън града, аз съм навит и на Ярис 1,5 CVT, но не знам какво реално се случва с разхода при градско шофиране. Заводските данни не ме радват особено много като за такава въшка. И особено сравнени с хибрида, при който, разбирам от изчитането на целия раздел, разхода е най-малкия плюс, сравнен с удоволствието