Здравейте,
има ли колега, който има достъп до електронния вариант на сервизна книжка на Тойота.
Питам за сравняване какви технически обслужвания са ми нанесени за моята кола.
Търся, човек с достъп до електронна сервизна книжка на Тойота
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Аз се чудя дали ние не трябва да имаме достъп от някъде, тъй като все пак са нашите коли това...
- alexander79
Питал съм преди време и ми отказаха. "Нямало такава практика"! Вариантът е да си искаш разпечатка.
Toyota Corolla 50th Anniversary 2017
Здр.
Стана ми чудно ,след посещение какво получавате на хартия и там не е ли описано.Щото ако да,то тези хартийки ги събираме и съхраняваме /архивираме на подходящо място.

Стана ми чудно ,след посещение какво получавате на хартия и там не е ли описано.Щото ако да,то тези хартийки ги събираме и съхраняваме /архивираме на подходящо място.

-
- Автомобил: Авенсис T27
В началото на годината си купих Тойота Авенсис от частно лице. Нямаше хартиена сервизна книжка, защото най-любезно в документацията пише, че за удобство на клиентите на Тойота се води електронна такава. Не се сетих да накарам човека да извади такава, защото очаквах отношение написано в документите. ИЗНЕНАДА. Отивам в Тойота и искам достъп или разпечатка на сервизната история на колата, за да мога да продължа правилното обслужване на автомобила, който вече е моя собственост. Например смяна на масла, накладки и т.н. НЕ МОЖЕЛО. Това били лични данни. Какви лични данни бе уважаеми ТМ Ауто Изток. Аз да не искам здравното досие на продавача. Това е автомобил, тя лични данни няма. След много опорстване но вече в ТМ Запад ми дадоха една смешна разпечатка, че на еди-колко си километра колата е минала обслужване, ама какво точно - Тайна-Майна.
Мисля че е редно да знаем смяна на накладки, свещи, антифриз, спирачна течност кога са извършени, за да може и ние да поддържаме автомобилите си правилно и да увеличим експлотационният им живот.
Мисля че е редно да знаем смяна на накладки, свещи, антифриз, спирачна течност кога са извършени, за да може и ние да поддържаме автомобилите си правилно и да увеличим експлотационният им живот.
- liav_dolen_(no)pedal
- Благодарил/а: 2 пъти
Toyota Corolla E11 05.10.2001 SEDAN 110 кс/81 kW + Toyota Corolla E181 21.02.2017 SEDAN 132 кс/98 kW
Engine: 3ZZ-FE 1600CC 16-VALVE
Engine oil: Pentosin Pentosynth HC 5W-40 --> RAVENOL VST USVO SAE 5W-40 ---> ROWE HIGHTEC SYNT RSi SAE 5W-40 HC
Engine: 3ZZ-FE 1600CC 16-VALVE
Engine oil: Pentosin Pentosynth HC 5W-40 --> RAVENOL VST USVO SAE 5W-40 ---> ROWE HIGHTEC SYNT RSi SAE 5W-40 HC