No commnet, det se vika.
I pazi Boje.
p.s.
Zabelejete 4oveka, koito izlita ot taxito i se vla4i po-nastilkata.
Edin oranjev avtobus minava na santimetri ot nego?!?

Prav si, no zabravq6 edna podrobnost na svetofarite v EU!del_sol_fen написа:sushto si mislia che ili horata s "zeleno" trugvat predi da im svetne ili ....mnogo burzo svetva tova zeleno...imam predvid che kato svetne cherveno na ednite pone 2 sec triaat da svetne zeleno na perpendikuliarnite. abe ujas napraooooooooooooooooooo !
za tova sled kat svetne cherveno na naprechnoto dvijenie, triabva da minat pone 2-3 sekundi predi da smetne vaprosnoto jalto i posle zeleno, taka shte dadat shans na kolite ot krastovishteto da se iznesat.Japanese_fever написа:Prav si, no zabravq6 edna podrobnost na svetofarite v EU!del_sol_fen написа:sushto si mislia che ili horata s "zeleno" trugvat predi da im svetne ili ....mnogo burzo svetva tova zeleno...imam predvid che kato svetne cherveno na ednite pone 2 sec triaat da svetne zeleno na perpendikuliarnite. abe ujas napraooooooooooooooooooo !
PREDI da svetne ZELENO svetkat EDNOVREMENNO cherveno i julto i togava ti znae6, 4e sledva ZELENO i trugva6, t.e. trugva6 PREDI da e svetnalo zeleno!![]()
No ima6e i 4isti slu4ai na minavane na CHERVENO!![]()
Аз съм ЗА с двете ръце!Вчера бях свидетел как в Пловдив пътрулка прави забранен обратен завой точно пред мен.Ако го бях направил аз пред тях щяха сигурно да ми вземат книжката или най-малкото акт.Свидетел съм бил докато чакам на сфетофара пътрулка до мен минава на червено като пуска за секунда сирената и после я гаси и си кара нормално по пътя,а иначе са много стриктни като нарушиш съвсем малко правилника.Виждал съм и полицай,който пие цяла вечер на маса,качва се видимо пиян в личния си явтомобил и казва:"Тази вечер колегите ще ме извиняват.....",и потегля в посока дома си.Трябва да почна да ги заснемам вече.the_rider написа:Аз пък съм убеден, че докато катаджиите и хората на властта /със сините буркани на таблото/ са най-големите нарушители и не спазват абсолютно никакви правила, дори когато са със частните си коли нещата няма да се оправят. Дори съм замислил един сайт, на който да се качват снимки на катаджии и полицаи в нарушение. Като не могат да бъдат санкционирани, поне да се видят що за мекерета са в НЕТ-а. Вече имам и някоя друга снимка и търся съмишленици
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Semrush [Bot] и 2 госта