Демонтаж на турбо verso 2.2 d4d
Здравейте, предстои ми сваляне на турбината на версото за почистване на геометрията. Гледах различни начини за чистене без сваляне, с препаратът за почистване на печки, водородно почистване и др. но според мен почистването при свалена турбина не може да се замени с нищо друго. Ако някой тук е пробвал с нещо без демонтаж нека да сподели дали има ефект. Все пак ако някой е свалял такава турбина ако може да сподели особености ако има такива и дали е голям цирк свалянето и. Toyota corolla verso 2.2 d4d 136 коня 2007г. Благодаря предварително.
-
- Автомобил: Corolla Verso 2.2 d4d 136
Колега развитие по твоя въпрос има ли?
Toyota corolla verso 2006 2.2 d4d 136к.с.
-
- Благодарил/а: 1 път
Колеги, искам да използвам темата за въпрос, тъй като имам същия автомобил и двигател.
Турбината профилактично ли е добре да се почиства или трябва да е установен някакъв проблем? Дава ли някаква индикация турбината, ако се налага да бъде почиствана?
Турбината профилактично ли е добре да се почиства или трябва да е установен някакъв проблем? Дава ли някаква индикация турбината, ако се налага да бъде почиствана?
Lexus LS460, 2007
Corolla Verso 2007, 2.2D4D, 2AD-FTV, facelift
Corolla Verso 2007, 2.2D4D, 2AD-FTV, facelift
Демонтажа на турбото е адски трудно, сваля се ГНП, полуска и др. куп неща. Ако колата има и DPF филтър и ако той трябва да е сваля се сваля целия мост отдолу.

това турбо не може ли да излезе някъде отгоре ?!? ГНП-та , полоски..... ужас..

Toyota Avensis Verso 2001 2.0 D4D 116hp
-
- Автомобил: Toyota rav4 2.2 d4d 136
Проявявам интерес по въпроса, имам същия двигател - развитие има ли?