- Що сте такива лумпени всички с BMW та

Да, реално за мен това е най-важното от постъпката на този гражданин. Наистина не мога да схвана логиката защо хем го удряш, хем си изкарваш гнева върху него.slowtraveler написа: ↑11 Юли 2019 10:35 Ама след това да му 'отмъщаваш' за своята некадърност - това си е идиотизъм...
Целта ми съвсем не бе да обиждам колегите, а да обърна внимание и да се замислят колегите каква е причината някои марки да стават нарицателни за 'идиоти'.. За мен това е прекалено 'първосигнално' да слагаш всички под един знаменател, но се опитах да покажа причината за такова наложило се мнение. Както си видял - отговорите там са напълно адекватни - т.е. във всяко стадо има мърша (преди няколко месеца една пияна кака май се бе метнала с Аурис на трамвайни или ЖП релси - значи ли, че всички тук са алкохолици
Точно това виждам и аз. Така като гледам има нещо като маркировка на местата и съдейки за широчината им по колата от ляво, излизат да са доста тесни. И като видим разстоянието от маркировката до дясната кола, то изглежда доста широко => дясната кола е спряла най-вероятно почти най-вдясно на обозначеното парко място. И тук пак не ми се връзва - ако погледнеш просто този факт, защо не счупи чистачката на сивата кола, тази отпред, а реши да си изкарва малоумния гняв на дясната кола.slowtraveler написа: ↑11 Юли 2019 11:36 Мястото по принцип е малко, и съседа дори му бе оставил повечко място отколкото към другият автомобил.
Убеден съм, че и в БМВ форума свестните хора не са по-малко откъдето и да е другаде...
И защо тогава сте със ник нейм във форума?
Ваша интерпретация,ваш проблем.
Една Опера с VPN ,и дали ще се вижда къде сме из латинска америка/slowtraveler написа: ↑11 Юли 2019 16:42 Теб ти даде, че си до малкото НДК (обществена сграда, затова я споменавам)![]()
Всичко е въпрос на желание
Ако бяха направили необходимото, вече да си бяха платили гаранцията и да си пиеха ракията
Този с делфина, че е зле, така е, но и колата, която е снимала клипа не спазва ограничение от 60 км, а според мен се движи с около 100...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта