Toyota Surf - има ли някой впечатления?
Toyota Surf - има ли някой впечатления?
Здравейте,
Интересувам се за това - http://cgi.ebay.co.uk/1996-TOYOTA-SURF- ... dZViewItem
навил съм се да си земам некъв джип или пикап, и май се спрях пак на Тойота - това е няква версия за Япония само, харесах си 3.0 ТД - мен ми мяза малко 4 Рънар-а, но чувам, че имало много главоболия с 2.4 ТД.
Някой да има представа от колицата?
Интересувам се за това - http://cgi.ebay.co.uk/1996-TOYOTA-SURF- ... dZViewItem
навил съм се да си земам некъв джип или пикап, и май се спрях пак на Тойота - това е няква версия за Япония само, харесах си 3.0 ТД - мен ми мяза малко 4 Рънар-а, но чувам, че имало много главоболия с 2.4 ТД.
Някой да има представа от колицата?
- LordDigital
- СупраДжия
Az imam takova ,ma u$ versiata predi faceLifta (razlikite sa samo prednite broni ,styklata i farovete).
Obsto vzeto tva ne ti trebe ako nema da karas qko offRoad - mnogo e visoko ,prekaleno daze (tva kato go gledam e sys malyk drop) ,ma ot visochinata prostranstvo vytre vyv kabinata pocti ne ostava i defakto ne e mnogo po-golqmo ot RAV4. Otdelno gori i kato zmei ,pri vse che az imam dosta po-razlicen motor (3.2 Benzin).
Obsto vzeto tva ne ti trebe ako nema da karas qko offRoad - mnogo e visoko ,prekaleno daze (tva kato go gledam e sys malyk drop) ,ma ot visochinata prostranstvo vytre vyv kabinata pocti ne ostava i defakto ne e mnogo po-golqmo ot RAV4. Otdelno gori i kato zmei ,pri vse che az imam dosta po-razlicen motor (3.2 Benzin).

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Aaaaa, 6tom si tolkova golqm NEDEI da kopuva6 kola predi da si vlizal v neq!proscrip написа:Хмм, аз не съм кой знае колко висок около 1.90/100 кг, ама обичам да ми е просторно над главата и отстрани, ако туй е ниско вътре май ще преосмисля и може да се насоча към 1992-1995 модела на Лендкрузъра, поне него го знам колко е вътре.
Pitai ALTEZZA-ta, toi moje da ti dade cenni suveti.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LordDigital
- СупраДжия
Az sym 1.97 ,moq e napylno oborudvan zaedno sys shibidah i mi e na granicata. Misylta mi e che kato cialo ,kupeto e malko ,bagaznika malyk i taka natatyka. LandCruisera e mnogo po-prostoren ot vytre!proscrip написа:Хмм, аз не съм кой знае колко висок около 1.90/100 кг, ама обичам да ми е просторно над главата и отстрани, ако туй е ниско вътре май ще преосмисля и може да се насоча към 1992-1995 модела на Лендкрузъра, поне него го знам колко е вътре.

kato prostransto e ok, no ne e koi znae kolko i to pri uslovie che e bez sunroof. ako e sas sunroof moje da ti doide tochno nad glavata.proscrip написа:Хмм, аз не съм кой знае колко висок около 1.90/100 кг, ама обичам да ми е просторно над главата и отстрани, ако туй е ниско вътре май ще преосмисля и може да се насоча към 1992-1995 модела на Лендкрузъра, поне него го знам колко е вътре.
- LordDigital
- СупраДжия
Аз ли съм ослепял или виждам лост за автоматични и лост за ръчни скорости?
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Vtoriq lost v lqvo sogurno e ne6to za diffovete, predpolagam.hyankov написа:Аз ли съм ослепял или виждам лост за автоматични и лост за ръчни скорости?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
Japanese_fever написа:Vtoriq lost v lqvo sogurno e ne6to za diffovete, predpolagam.hyankov написа:Аз ли съм ослепял или виждам лост за автоматични и лост за ръчни скорости?
Пише:
?
R
N
?
?
L
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp