urb написа: ↑15 Юни 2019 21:56
Доставката ще е ефтина...
Аз ползвам друга фирма, която след получаването в София, могат да ти изпратят продуктите с Еконт до желан адрес.
Обърни и внимание на описанието на обявата и по-специално -
"For use with Thule 754 or 750 Rapid system Footpack". Не съм много запознат с тия греди и т.н., но започвам да си мисля, че си трбява и едно Висше във фабриката на Тюле, че да можеш веднага да се ориентираш в нещата. Какво имам предвид... съдейки по тази бележка и прегледа в ОЛХ, според мен са ти нужни следните неща да можеш на королата да ѝ сложиш напречни греди:
- Thule 1264 кит за закрепване
- Thule 750/754 основи за кита и гредите
- Thule XXX греди
И все пак в ОЛХ има обяви за греди + 750/754 основите + съответния кит за колата, на която са се ползвали. Или с други думи, само трябва да си вземеш гореспоменатия кит (1264) и да смениш този, с който идват гредите от ОЛХ. Видях греди + основи + кит за около 200-300 лева -
ЦЪК.
Офтопик
Миналата година (лятото) си поръчах 2 стопа от Германия за тойотата, защото 2-та бяха на цената на 1 от тук и пристигнаха, когато бях на морето и понеже имах мерак да ги сменям, се обадих по телефона да ми ги пратят до офис еди кой си, еди къде си