махнат катализатор грешки в компа
- genadey
- Автомобил: Celica VVTL-I
- Обратна връзка:
махнат катализатор грешки в компа
колеги я споделете някои ми е махнал катализатора на селиката а тя е с 2 сонди и на практика втората ми прави мизерии поради липсата на катализатор даите мнение как да излъжа компа защото не ми се ще да слагам пак катализатор ако някои знае конкретно къде могат да ми свършат работа ще е супер
НИКОГА НЕ КАРАМ ПО БЪРЗО ОТ КОЛКОТО ЛЕТИ АНГЕЛЪТ МИ ХРАНИТЕЛ!!!
-
- genadey
- Обратна връзка:
ммм
добре де аз сложих резонатор на мястото на катализатора но пак отчита грешка ако го направя с втулка задължително ли е да я дърпам към предната или мога да я оставя след резонатораmaggkrabar написа:на задната сонда да направят една втулка с резба, да я сложат върху оригиналната или на нейно място - и сондата да се показва по-малко в тръбата - така пак ще мери, но няма да усеща липсата на катализатор
vtulka se slaga na zadnata sonda, prednata ne se pipa. ideiata na vtulkata e che taka sondata niama da chete dostatachno kislorod i shte si misli che katalizatora raboti. po niakoga tozi trik pomaga, no ne vinagi. tova dali imash garne mejdu prednia i zadnia sensor niama znachenie, na teb katalizator ti triabva tam. inache eto za kakva vtulka stava vapors

gornia sensor e tozi det e predi katalizatora, a dolnia e sled katalizatora(kato v sluchaia katalizator niama, ami e prava traba).

gornia sensor e tozi det e predi katalizatora, a dolnia e sled katalizatora(kato v sluchaia katalizator niama, ami e prava traba).
- genadey
- Обратна връзка:
99
БАТЕ КАТО СЕ ВИДИМЕ ИМАШ ЕДНО ПИЕНЕ ОТ МЕН НАПРАВИХ ГО С ВТУЛКА И ЗАСПА....ALTEZZA написа:vtulka se slaga na zadnata sonda, prednata ne se pipa. ideiata na vtulkata e che taka sondata niama da chete dostatachno kislorod i shte si misli che katalizatora raboti. po niakoga tozi trik pomaga, no ne vinagi. tova dali imash garne mejdu prednia i zadnia sensor niama znachenie, na teb katalizator ti triabva tam. inache eto za kakva vtulka stava vapors