Само за твое сведение, Фандъков! От 2001 до 2006 Aisin са патентовали над 10 алгоритъма за работата на тази скоростна кутия. Имам ги всичките. Порови в нета, ако ти е интересно.
Само за твое сведение, Фандъков! От 2001 до 2006 Aisin са патентовали над 10 алгоритъма за работата на тази скоростна кутия. Имам ги всичките. Порови в нета, ако ти е интересно.
Във форума (Сервизи и магазини) има цяла ВАЖНА тема (в момента - на първо място в списъка) - просто потърсете и прочете
Благодаряslowtraveler написа: ↑15 Юни 2019 09:19Във форума (Сервизи и магазини) има цяла ВАЖНА тема (в момента - на първо място в списъка) - просто потърсете и прочете
Petar555 написа: ↑14 Юни 2019 09:20
Колега помисли добре,ти неможа да си прочетеш диагностиката,дали си в състояние да извършиш такъв ремонт.Сваляне/ качване актатор смяна разните му карантии не е само ....
Но както онази поговорка " Всички пътища отиват в Рим" и тук във форума всички пътища водят до един зелено оцветен колега ...мехаННика![]()
![]()
Бях решил да не пиша повече тук заради подобни ехидни подмятания от хора като теб. Това с какво е намазан хлебеца на този и онзи, или ръцете му, е въпрос личен, не за форуми. Помощта, за която толкова прочувствено говориш е доброволна, не се дължи по подразбиране. От месеци нямам един цял уикенд изкаран в безделие за да седна да пиша ръководства за дефектация и ремонт, включително и за теб. Ако знаеш и можеш нещо, давай, за пари или слава, твоя работа.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта