Celica 1.8 vvt-i смяна на двигател
-
- Автомобил: Toyota paseo
Здравейте колеги имам селика 2001 1.8 vvti с непоправима повреда в двигателя и се налага смяна, въпроса ми става ли от друг модел да сложа двигател 1.8 vvti тъй като за селика няма
- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 77 пъти
Търсене му е майката, пък и рядко има напълно непоправими неща. Пиши нещо повече - гръмнал блок, глава, скъсан вал и т.н. Иначе в "излизащото" кралство може да се намери нещо добро... 

- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 77 пъти
Ами почвай да търсиш усилено, пък може някой да каже за мотор от друг модел. Защо не сложиш някоя снимка - това не се вижда всеки ден! Пък някой може и да разпознае своя мотор...
-
- Автомобил: Toyota paseo
Колеги намерих двигател 1.8 vvti но е от рав 4 2003г. Притеснява ме това че равката е 125 коня а селиката 143. Някой може ли да ми каже каква е разликата
Намерихте ли двигател ? - защото гледам по автоморгите се продават в момента даже една автоморга продава такъв за 700 лева ? така или иначе винаги могат да се измислят варианти в най-лошия случай и 2 в 1 пак е вариант всичко зависи до състояние често се случва на прегрявани двигатели тези от Италия особено...