Софтуер за диагностика на Toyota
Дюзите нямат отношение към регенерациите, но имат отношение към саждообразуването. Ок, спираме със спама, че ще ни се карат вече. 

Здравейте !
От два дена се боря с mini vci и техстрийма. Всичко освен къстомизацията работи. Каквото и да отворя в менюто на отделните модули са само празни бланки . Колата е Авенсис 2005 1cd-ftv.
Менютата ми изглеждат точно както на снимката
От два дена се боря с mini vci и техстрийма. Всичко освен къстомизацията работи. Каквото и да отворя в менюто на отделните модули са само празни бланки . Колата е Авенсис 2005 1cd-ftv.
Менютата ми изглеждат точно както на снимката
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Така е, защото няма какво да се променя. На по-новите тойоти работи.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Сигурен ли си ??? Ще ми се да грешиш . Толкова модъли има а нищо да не мога да коригирам . Поне осверелноето ....
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Сигурен съм, да. Все пак и аз съм с такава кола.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
-
Здравейте колеги, наскоро купих ТЕХСТРИИМ V12.20.024 с кабел MINI VCI J2534 за да диагностицирам Тойотата, която е РАВ 4 2005г. 2.0 VVTI с модел на двигателя 1AZ-FE. Купух го, инсталирах го според указанията и каквото допълнително прочетох в интернет, но софтуера не иска да се свърже с колата. Компютъра е с Windows 7 64 bit-a. Според FirmwareUpdatеTool кабела е свързан. Видим е през Device manger-a като СОМ 5. Драйвърите на XHorse са видими в техстриима, но въпреки това нищо не се случва. При диагностика на кабела от техстриима, не ми дава никаква връзка с компютъра (CAN, K, L line).Можете ли да ми дадете предложения къде да търся проблема? Прилагам няколко снимки за по-добро описание.

Не мога да видя прикачените снимки.
Проблема според мен е в драйвера . Назад в темата има линк към драйвера на аутокент за 64 битова система .Всичко е описано със снимки . viewtopic.php?t=23195&start=315
Инсталираи него и нещата ще се получат .
Проблема според мен е в драйвера . Назад в темата има линк към драйвера на аутокент за 64 битова система .Всичко е описано със снимки . viewtopic.php?t=23195&start=315
Инсталираи него и нещата ще се получат .
- Cealtex
- Автомобил: Toyota Avensis T25 2.0 D4D
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Ще се включа пак, че нали мнението/инструкциите, за които говориш съм ги писал аз. Та скоро ми писа колега, че някой от линковете са заминали, та тогава ги качих на чичо Гошо на драйва му - ЦЪК. Там може да намерите 2 файла:
1. Techstream_Setup_V13.20.017.exe
2. AutokentMultiDriverMVCI_X64 (Pass-toyota).rar
Паролата за драйвърите на АутоКент е "toyota"... има я и в края на името на файла.
И не забравяйте забележката от точка 2 относно антивирусната - ЦЪК.
Здравейте колеги. Имам едно китайско кабелче и techstream v 12 инсталирана. Ползвам го без проблем около 1 година и половина на моята тойота - Авенсис т25 2.2 д4д. Вчера тъста взе т25 2.0 бензин и решихме да я "преслушаме" профилактично, но така и не можах да стартирам програмата. При всеки опит за свързване с автомобила програмата забива. Закачих я на моята кола и проблем нямаше - веднага се свърза. Къде може да е проблема?
Toyota Avensis T25 2.2D4D
- ppeneva
- Автомобил: Corolla Hatch 2005 1.4 D4D MMT
- Благодарил/а: 2 пъти
Колеги, здравейте,
Преди няколко месеца си поръчах това чудо - https://www.aliexpress.com/item/3289510 ... 4c4d97dI3C и то дойде с диск, който има софтуер за компютър и телефон.
На диска има Mini OBDII и OBDII софтуер. Някое от тези върши ли ми работа? А самата джаджа къде се вкарва в колата?
Ще съм ви много благодарна, ако някой ме ориентира. Може да препоръчате и по-добър софтуер или специализиран за Тойота и ако значение, по конкретно за моя автомобил.
Преди няколко месеца си поръчах това чудо - https://www.aliexpress.com/item/3289510 ... 4c4d97dI3C и то дойде с диск, който има софтуер за компютър и телефон.
На диска има Mini OBDII и OBDII софтуер. Някое от тези върши ли ми работа? А самата джаджа къде се вкарва в колата?
Ще съм ви много благодарна, ако някой ме ориентира. Може да препоръчате и по-добър софтуер или специализиран за Тойота и ако значение, по конкретно за моя автомобил.
- Cealtex
- Автомобил: Toyota Avensis T25 2.0 D4D
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Имам някоя от по-старите версии на Елма и го ползвах на бах Пасьо да му чистя някви грешки от време на време през телефона с това - ЦЪК. На лаптоп с блутут и софтуер не съм пробвал, а също и като цяло на Тойотата.
А къде е буксата, общо взето някъде под волана - ЦЪК.
- ppeneva
- Автомобил: Corolla Hatch 2005 1.4 D4D MMT
- Благодарил/а: 2 пъти
Много благодаря, колега. Това Torque Pro го имам на диска ще го пробвам. 

- batececo
- Благодарил/а: 365 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Времената на дизеловите дюзи на 2.2 D4-D 136 к.с. при RAV-4 дали могат да се видят с Torque за Android?
-
- Автомобил: Toyota Rav 4 Hybrid 2016