Spored vas????
Spored vas????
Zna4i dneska hvanah edna ogromna dupka i rezultata e dve krivi liti djanti i dve spukane gumi. Kolata mi e zastrahovana , ta misalta mi be6e spored vas kakvo shte mi izplatqt ot zastrahovkata!
TOYOTA PASEO
Каско имаш ли? В полицата не пише ли какво покрива?
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
LEXUS написа:Az ne sam chul oshte na niakoi da mu izplashtat ot zastrahovkata za kriva djanta,pa kamo li za spukana guma.
KAK NQma da mi platqt , za kakvo q zastrahovam taq kola ,za gumata qsno ama edna djanta kolko pari ti e TM Auto , A ot kat tiq ni6to ni mi kazaha , a ne sum parviq tam na avariiki , na vrashtana imashe oshte dve koli s moq slu4ai , kva e taq nesaobrazena skorost znak za dupki po patq ne sum vidql ne moga da gadaq kvo shte izleze!
TOYOTA PASEO
-
И на мен са ми покривали спукана гума на баба Тойо,а джантата ми я смениха!Пари на ръка не съм получавал от каското!Доволен съм,че ми я направиха направо колата в техен доверен сервиз!
Щото,ако трябваше да се ръся аз,едва ли щеше да ми покрие разходите това,което ми платят (колата ми е застрахована за твърде ниска сума!!!)...Е,тва е да имаш връзки със застрахователя! biggrin.gif
Само,че моя проблем се получи при катастрофа (макар и аз да бях виновен в случая),не знам дали има разлика!
Иначе доста си зависи и при кого е застраховаката ти!Някои застрахователи доста се ослушват,когато трябва да дават!
То всеки обича да взима...
Ми това е!Успех!

Само,че моя проблем се получи при катастрофа (макар и аз да бях виновен в случая),не знам дали има разлика!
Иначе доста си зависи и при кого е застраховаката ти!Някои застрахователи доста се ослушват,когато трябва да дават!

Ми това е!Успех!
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 345 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
На мен ми платиха гумата на процент износване, щото гумата не беше съвсем нова (при мен май платиха 80% от цената на нова) и джантата.
Протокол от КАТ не са ми искали.
Направих снимки и след това им дадох скъсаната гума и джантата.
P.S.
За съденето - според мен, при условие, че застрахователя ми покрива разходите нека той да съди кметството. Аз съм си обезщетен, а застрахователя да си търси парите които ми е броил от когото си иска.
Друг е въпроса ако не съм бил застрахован - тогава бих ги съдил.
Протокол от КАТ не са ми искали.
Направих снимки и след това им дадох скъсаната гума и джантата.
P.S.
За съденето - според мен, при условие, че застрахователя ми покрива разходите нека той да съди кметството. Аз съм си обезщетен, а застрахователя да си търси парите които ми е броил от когото си иска.
Друг е въпроса ако не съм бил застрахован - тогава бих ги съдил.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008