Adaptor za volan MOMO za Celica(t20) s AirBag HELP!!!
Adaptor za volan MOMO za Celica(t20) s AirBag HELP!!!
zdraveite!!!
Dnes si kupih edin volan Momo Race i sega si tursq Adaptora ili 6licite za nego kakto se kazva i pitah vav nai malko 10 magazina tuning i nikoi ne moje da mi dade ili nameri 6licite za moq model s AirBag.
Ta ako nqkoi e imal su6tiq problem kajete ili daite savet kak da go napravq i dali stava ot drugo
blagodarq vi !!!
Dnes si kupih edin volan Momo Race i sega si tursq Adaptora ili 6licite za nego kakto se kazva i pitah vav nai malko 10 magazina tuning i nikoi ne moje da mi dade ili nameri 6licite za moq model s AirBag.
Ta ako nqkoi e imal su6tiq problem kajete ili daite savet kak da go napravq i dali stava ot drugo
blagodarq vi !!!
- Прикачени файлове
-
- Imagen001.jpg (346.73 KiB) Преглеждано 4893 пъти
Фланец за волан ..
Утре ще проверя дали имам в магазина в наличност фланец за твоята кола .Ако случайно нямам мога да ти доставя .Пиши ми утре на adventurecarbg@abv.bg или ми се обади на 0888/613-018 Ники утре след 9.30 часа за да ми напомниш .Дай ми точни и пълни данни за автомобила си.
www.adventurecar.com
www.adventurecar.com
Re: Фланец за волан ..
ve4e si namerih nz dali e mn dobra cenata ot 130 lv na Momo no ve4e go poru4ah.nikicar написа:Утре ще проверя дали имам в магазина в наличност фланец за твоята кола .Ако случайно нямам мога да ти доставя .Пиши ми утре на adventurecarbg@abv.bg или ми се обади на 0888/613-018 Ники утре след 9.30 часа за да ми напомниш .Дай ми точни и пълни данни за автомобила си.
www.adventurecar.com
Vse pak ti blagodarq
Re: Фланец за волан ..
Малко е височка,но волан Момо си върви с фланец на момо.milene90 написа:ve4e si namerih nz dali e mn dobra cenata ot 130 lv na Momo no ve4e go poru4ah.nikicar написа:Утре ще проверя дали имам в магазина в наличност фланец за твоята кола .Ако случайно нямам мога да ти доставя .Пиши ми утре на adventurecarbg@abv.bg или ми се обади на 0888/613-018 Ники утре след 9.30 часа за да ми напомниш .Дай ми точни и пълни данни за автомобила си.
www.adventurecar.com
Vse pak ti blagodarq
Свържи кабелите за airbag-га за да нямаш проблем.
Приатно шофиране.

КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
MAMKA MU!!!
4akam ve4e 10 dena da mi diode flaneca(koito staval s poru4ka 6toto kolata e s airBag i th.) i nakraq toq vika mi NE STAVA proverih navsqkade i Nqma taka se bqh nastroil.
Imam flanec ot golf 2 ili 3 ne sam siguren ako go iska nqkoi v zavisimost ot koi¡lko e ste go dam Evtinko!!!
Nqkoi da kaje kolko e flaneca v bg i ot kade 6toto si idvam kraq na meseca i da si me 4aka
4akam ve4e 10 dena da mi diode flaneca(koito staval s poru4ka 6toto kolata e s airBag i th.) i nakraq toq vika mi NE STAVA proverih navsqkade i Nqma taka se bqh nastroil.
Imam flanec ot golf 2 ili 3 ne sam siguren ako go iska nqkoi v zavisimost ot koi¡lko e ste go dam Evtinko!!!
Nqkoi da kaje kolko e flaneca v bg i ot kade 6toto si idvam kraq na meseca i da si me 4aka
- Прикачени файлове
-
- MOMO2.JPG (85.56 KiB) Преглеждано 4664 пъти