Здравейте,
Понеже търсих доста по темата, но не намерих отговор, бихте ли ми казали кои дизелови двигатели на Авенсис III /мисля, че се води Т27/ НЕ СА с D-CAT двигатели, като най-вече се интересувам от 2.2 150 к.с./2012-2013 фейслифт/? Някъде прочетох, че май всички са с такъв двигател и D-4D не се монтира след 2011 - вярно ли е това!?
Всички ли D-Cat двигатели са с прословутите пиезо дюзи и тези дюзи рециклират ли се при нужда или трябва да се заменят?
Благодаря Ви за помощта!
Въпрос относно дюзи
Въпрос относно дюзи
Никой ли няма такава информация !? Странно, защото виждам, че има доста разбиращи във форума....
- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 77 пъти
Въпрос относно дюзи
Откакто разни градове и държави обявиха, че ще забраняват първо дизелите, а после вероятно и ДВГ, интересът тотално замира. Предстои ни "космически" скок в ерата на волтовете, амперите и съпротивленията. Както се казва на автомобилен жаргон: Долу Отто и Дизел, да живее ОМ!!! Някои българи вече се радват на новата революция, но болшинството ще ги гледа още години наред през крив макарон...
Извинявам се, ако не е на място, но просто тук ми дойде музата... Може би все пак някой ще реагира, че бяха празници...