Съвет за напукано табло Тойота Авенсис седан т25, 1.8 vvti
-
- Автомобил: Toyota Avensis 2003, 1.8 vvti
Здравейте, колеги! Горд собственик съм на Авенсис от скоро. При закупуване на колата видях, че арматурното табло е доста напукано! Попрочетох във форума и видях, че повечето колеги решават проблема със замяна с ново(втора употреба). Подмяната на таблото, обаче е доста трудоемка работа, а аз съм си технически неграмотен.... въпросите са ми следните: 1. Колко струва втора употреба табло и смяната му? 2. Има ли вариант за тапицитане на таблото и как ще дойде като цена?
- Cealtex
- Автомобил: Toyota Avensis T25 2.0 D4D
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
На Пасата (В5.5) сменях сам цялото арматурно табло, което наистина си е цялото арматурно табло. От любопитство прегледах как се сменя на Авенсиса и да ти кажа хич ней страшно 
Имайки предвид, че най-вероятно говориш за частта от арматурното табло, която е нещо като кожа, то това е като опаковка на фафла, в сравнение с това, което аз трябваше да направя на Пасатора.

Имайки предвид, че най-вероятно говориш за частта от арматурното табло, която е нещо като кожа, то това е като опаковка на фафла, в сравнение с това, което аз трябваше да направя на Пасатора.
-
- Автомобил: Toyota Avensis 2003, 1.8 vvti
Благодаря за обяснението! За момента ще задържа със смяната, защото си е играчка, а и напукването е главно зад волана на ръбовете на оборотомера и не го виждам толкова много! Клипчето е доста ориентиращо!
- Cealtex
- Автомобил: Toyota Avensis T25 2.0 D4D
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Ако това ти се струва трудно, трябва да видиш на Пасатора какво чудо беше