Здравейте колеги,
Днес си оборудвах каляската със нов плеър, който има вграден блутут и хендсфри функция. Проблема ми е, че моя автомобил е различен клас оборудване и не е предвиден микрофон. За да заработи микрофона, трябва да го бодна на буксата от катинката по долу.
Та пиатането ми е - някой до сега сблъсквал ли се е с такава букса, бих се радвал (направо бих почерпил) ако някой сподели схемата на пиновете на въпросната букса/гнездо.
модела на плеъра е 86140-02470
Идентификация / схема на букса Corolla - Е18
Toyota Corolla 1.6 VVT-I / 2003
Honda CB 600 F / 2000
Toyota Corolla 1.4 D4D / 2014
Honda CB 600 F / 2000
По моя си въпрос намерих това, ако някой все пак го интересува
Та - де го чукаш, де се пука ...
на този слот се връзвала камера. А някой има ли инфо на другите пинове какво излиза...
между другото става въпрос за това радио
при желание се чете, въпреки лошото качество.Та - де го чукаш, де се пука ...
на този слот се връзвала камера. А някой има ли инфо на другите пинове какво излиза...
между другото става въпрос за това радио
Honda CB 600 F / 2000
Honda CB 600 F / 2000
Колеги, вчера се сдобих с микрофон, резултата е плачевен, пробвах какво ли не, включителни и да включа микрофона на подходящите пинове, според горната схема и проблем, редиото продължава да не детектва микрофона.
Възможно ли е микрофона и радиото да си говорят през CAN?
Възможно ли е микрофона и радиото да си говорят през CAN?
Honda CB 600 F / 2000
Honda CB 600 F / 2000
Еврика!
Колеги успях.
Накратко - Плафона с микрофона от Auris и Corola 2014 -2016 са еднакви.
Микрофона прилича на това: а свързването към 28 пиновата букса е както следва :
син ==> 4
червен ==> 19
черен ==> 5
жълт ==>6
Микрофона е от Аурис 2018 и се монтира на Корола 2014, оборудвана с мултиплеър от Корола 2016 (заупен от САЩите прес ибей) и бутони на волан от Корола пак 2016, закупен от автоморга в България
Следващата дивотия която ще причине на автомобила е да накарам радиото да следи жизнените показатели на автомобила.
Ако имате идеи - Помагайте.
Колеги успях.
Накратко - Плафона с микрофона от Auris и Corola 2014 -2016 са еднакви.
Микрофона прилича на това: а свързването към 28 пиновата букса е както следва :
син ==> 4
червен ==> 19
черен ==> 5
жълт ==>6
Микрофона е от Аурис 2018 и се монтира на Корола 2014, оборудвана с мултиплеър от Корола 2016 (заупен от САЩите прес ибей) и бутони на волан от Корола пак 2016, закупен от автоморга в България

Следващата дивотия която ще причине на автомобила е да накарам радиото да следи жизнените показатели на автомобила.
Ако имате идеи - Помагайте.
Здравей колега,аз пък се тормозя с поставянето на китайска мултимедия на Аурис 2016....понеже фабричната няма навигация,няма интернет...та от къде намери тези схеми за свързване на мултимедията,аз имам проблем със свързването на canbus а,то и камерата трябва да пусна(фабричната де).
Здравей колега,
Надявам се си подкарал нещата. Схемите не помня от куде ги изкопах, но имам електрическите диаграми, които мисля че отговарят и при теб, ако все още ти трябват мога да ти ги изпратя по-късно.
Между другото, аз все още не мога да си подкарам камерата.
Надявам се си подкарал нещата. Схемите не помня от куде ги изкопах, но имам електрическите диаграми, които мисля че отговарят и при теб, ако все още ти трябват мога да ти ги изпратя по-късно.
Между другото, аз все още не мога да си подкарам камерата.
Honda CB 600 F / 2000
Honda CB 600 F / 2000