Не мога да помогна, от скоро ползвам Techstream и не знам как седят нещата. Или трябва да видиш някое клипче, или да изчетеш някоя тема, или някой от колегите да подскаже.lazarivanov написа: ↑26 Окт 2018 11:24 След инсталацията описана по-горе с TS_loader.exe иска интернет връзка и когато се "Connect to Vehicle" програмата забива. Написах е-мейл до autokent@yandex.ru и човека ми върна кодове за активациякоито работят.
Програмата се свързва с автомобила и работи. Опитвам се да си регистрирам нови TPMS датчици за зимните гуми но не се получава - след като въведа кодовете на датчиците изилза следната грешка :ID Registration failed due to a communication error with ECU while in Initialization mode. Може ли някой да помогне?
Ами при мен не искаше да стане с драйвъра от китаеца, реално Autokent програмата ти коригира пътищата към реалните файлове, един вид като трика с регистъра, който не сработи, въпреки, че аз сам си го донастроих до правилните файлове.stefando написа: ↑26 Окт 2018 18:18 Аз си сложих "конския" XHorse MVCI драйвер преди време като си купих кабела,даден от китайците и бачка нормално на 64 бита.
Та се зачетох в последните постове и възникнаха въпроси:
1.Сложих и Autokent Multi MVCI Driver 64bit,бачка сякаш и с него-какво дава повече той,сравнен с "конския"?
2.TS_loader.exe по-добре ли е от китайския крак,дет го имам от китайците или не?
1. Относно разлика, не би трябвало да има таква, но със сигурност има разлика между версиите на самия драйвър, обаче какави - не знам.
2. Идеята на това приложение е просто да пропуска/избягва прозореца за регистрацията. За съжаление не знам какво е CUW, но с този метод явно не функционира това.