usb порт
usb порт
Да примерно,но въпроса е да се защипе добре .Иначе смятам от запалката да го захраня. Тези модулчета вътре са си направени от 12 V да правят 5 V.https://www.aliexpress.com/item/High-Co ... 93fad12b3a
https://www.aliexpress.com/item/Quik-re ... 93fad12b3a
Едно от двете но не знам кое ще стане.Много са им объркващи размерите
https://www.aliexpress.com/item/Quik-re ... 93fad12b3a
Едно от двете но не знам кое ще стане.Много са им объркващи размерите
Toyota Corolla Verso E121 1.6 VVTi 110HP MY2004
- Cealtex
- Автомобил: Toyota Avensis T25 2.0 D4D
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
usb порт
Хубавтото в случая е, че обикновенно китайчетата дават размерите на продукта по снимките и в описанието. Това, което аз бих ти препоръчал е от една страна съвета на Боян, тоест да включиш и модела на автомобила (примерно Toyota Corolla E121 USB Socket и т.н.), а другото, което е по-важно, да изчетеш всички ревюта/обратни връзки, защото там се крие истината. И за да не бъда голословен прикачам един скрийншот от обратна връзка, които е от дадения от теб линк:
► Виж съдържание

Правилно!
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
usb порт
Да наистина с този размер няма. Аз затова си намерих късо зарядно за запалката, не стърчи напред от таблото и не ме дразни.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
usb порт
Да, за вписването в интериора навярно е така... Просто в повечето пъти съм в колата 'временно', и предпочитам максимално бърз заряд (и добър заряд дори когато съм пуснал например навигация), за да ми даде по-голяма автономност като изляза от автомобила.
В колата имам един малък двоен 2А с нормален заряд (който дойде с DVR и се захранва от него, но има един свободен порт) в 'запалката'... И един двоен бърз май 3.5А (и до трикратна скорост), който включвам в подлакътника (постоянен +) ако имам нужда...
Стандартните USB-та почти не ползвам - това, което е удобно за шофьора директно почва да чете музиката от включеното устройство (май в последния ъпдейт се появи в менюто избор дали да го прави), а тези отзад на подлакътника не са ми удобни за достъп...
В колата имам един малък двоен 2А с нормален заряд (който дойде с DVR и се захранва от него, но има един свободен порт) в 'запалката'... И един двоен бърз май 3.5А (и до трикратна скорост), който включвам в подлакътника (постоянен +) ако имам нужда...
Стандартните USB-та почти не ползвам - това, което е удобно за шофьора директно почва да чете музиката от включеното устройство (май в последния ъпдейт се появи в менюто избор дали да го прави), а тези отзад на подлакътника не са ми удобни за достъп...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- boyanmt
- Автомобил: RAV-4-за кибрит
- Благодарил/а: 1 път
usb порт
Да,прав си!
Но понеже колегата пита за модел за тойота,та за това ъплоуднах тази инфо. Мисля че ще му свърши работа. Иначе,за бързозарядните, удобство си е! На Лекса-това е едно от нещата което ми харесва- безжично,бързо зарядно,в допълнение с 3 бързи USB,които са и в същото време флаш четци!. На равката,сложили едно УСБ,и един жак..за външна балалайка...и писали.."екстра" ..
Но понеже колегата пита за модел за тойота,та за това ъплоуднах тази инфо. Мисля че ще му свърши работа. Иначе,за бързозарядните, удобство си е! На Лекса-това е едно от нещата което ми харесва- безжично,бързо зарядно,в допълнение с 3 бързи USB,които са и в същото време флаш четци!. На равката,сложили едно УСБ,и един жак..за външна балалайка...и писали.."екстра" ..

- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
usb порт
При теб пасва, ама май е високо 34 мм, за Корола Версо трябва с едни 10-на мм по-дълго.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя