Рециклиране кормилна рейка в Пловдив или Плевен къде?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Здр. колеги!
Понеже на майстора от Пловдив постоянно му е изкл. телефона и нито лятото нито сега можах да го открия пускам този въпрос тук.
Колегата в София в ТУ не ми върши работа, понеже иска размонтирана рейка, а аз търся някой, който прави всичко на място вкл. монтаж и демонтаж.
Някаква препоръка за читав човек, който извършва качествен ремонт на рейки в Пловдив или Плевен?
Мерси предварително!
Понеже на майстора от Пловдив постоянно му е изкл. телефона и нито лятото нито сега можах да го открия пускам този въпрос тук.
Колегата в София в ТУ не ми върши работа, понеже иска размонтирана рейка, а аз търся някой, който прави всичко на място вкл. монтаж и демонтаж.
Някаква препоръка за читав човек, който извършва качествен ремонт на рейки в Пловдив или Плевен?
Мерси предварително!
- Димитър
- Автомобил: Тойота Корола Версо
Радко (рейката) намира се на карловско шосе 0888435957 това му беше последно номера
- jim_beam
- Обратна връзка:
Свърши работа момчето, благодаря!
Недостатък е, че има много работа и се налага записване на час след 3 седмици. Но това е най-добрия вариант, той да извърши изцяло ремонта!
Недостатък е, че има много работа и се налага записване на час след 3 седмици. Но това е най-добрия вариант, той да извърши изцяло ремонта!

- jim_beam
- Обратна връзка:
Ако се прави директно при майстора по рейките, и той не направи грешката с кривия волан, парите са 150лв. После стенда отделно към 50лв, в ТМ обаче е почти 100лв с ДДС.
При мен се получи 120 за 'майстор', 50 за ремонт на рейка и 115 в ТМ. Почти 100лв отгоре плюс ядовете, за съжаление, но нямах време да чакам.
При мен се получи 120 за 'майстор', 50 за ремонт на рейка и 115 в ТМ. Почти 100лв отгоре плюс ядовете, за съжаление, но нямах време да чакам.

- mars79
- Автомобил: Avensis T25, RAV4 XA30
- Обратна връзка:
Здравейте.jim_beam написа: ↑14 Яну 2019 10:42 Ако се прави директно при майстора по рейките, и той не направи грешката с кривия волан, парите са 150лв. После стенда отделно към 50лв, в ТМ обаче е почти 100лв с ДДС.
При мен се получи 120 за 'майстор', 50 за ремонт на рейка и 115 в ТМ. Почти 100лв отгоре плюс ядовете, за съжаление, но нямах време да чакам.![]()
Тези " 115 в ТМ" за какво по-точно. При вас се е получила "грешката с кривия волан" ли?
Поздрави!
- esko148
- Автомобил: Corolla 1.6i 110к.с 2002г 3ZZU
- Благодарил/а: 9 пъти
Здравейте, колеги за да не пускам нова тема ще пиша тук
Колата ми е с електрическа рейка. Понякога на таблото светва лампата PS ( Power Steering ) и волана става на камък. След известно време се оправя сама и така до следващия път.
Моля, да ми препоръчате човек от Пловдив, който да разбира от електрически рейки
Колата ми е с електрическа рейка. Понякога на таблото светва лампата PS ( Power Steering ) и волана става на камък. След известно време се оправя сама и така до следващия път.
Моля, да ми препоръчате човек от Пловдив, който да разбира от електрически рейки

- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Мотора който е зацепен на кормилния прът гледан ли е?
На мен ми прилича на заминал електромотор..
На мен ми прилича на заминал електромотор..
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.