Мнение
от ivanin » 05 Яну 2019 00:48
Здравей, колега,
ползвам мултимедията, към която си се насочил, с единствената разлика, че е с Android 7 (когато поръчвах все още нямаше с 8). Закупена е точно от същия търговец м. 03.2018. Относно въпросите ти:
- наистина има разлика в цвета на пластмасата (мултимедията ми е сива), но е пренебрежимо малка. По-скоро ще ти направи впечатление различния оранжев цвят, в който "светят" бутоните. Независимо от това, мултимедията изглежда като фабрично вградена;
- разбираемо доставката от Германия е за предпочитане. При мен мултимедията пристигна с DHL. Мито и ДДС няма;
- общи впечатления - единственото нещо, за което съжалявам е, че твърде дълго се колебаех дали да я купя. Всичко работи бързо и безпроблемно (направо да не вярваш, че става въпрос за китайска мултимедия). Дисплеят е доста добър, сравнявайки го с други, вкл. оригинални навигации. Звукът също е на ниво (за мен е по-добър от този на оригиналото cd). Нямам забележки към свръзването на gsm през bluetooth за разговори и музика. Дисплеят може да се дели на 2 и напр. в лявата част да ползваш приложение за навигация, а в дясно музикален плеър. Гласовите команди също функционират. Всичко работи така, както е посочено в описанието на продукта в aliexpress;
- няколко дребни забележки - можеш да качиш на мултимедията допълнителни музикални и видео плеъри, но всеки път след като запалиш колата, трябва да пускаш ръчно плеъра. С дефолтните плеъри няма такъв проблем и след като дадеш на контакт, песента/клипа продължава от мястото, на което си изгасил колата. Няколко пъти се губят настройките на 1-2 от бутоните на волана. Възстановяването на настройките става за 20-30 сек. Мултимедията зарежда почти веднага, след като дадеш на контакт, но при температура няколко градуса под нулата, зарежда 15-20 сек., преди да тръгне;
- нямам монтирана камера, така че не мога да ти кажа нищо по този въпрос;
- препоръчвам ти, когато монтираш мултимедията, да сложиш няколко парцала - върху скоростния лост, пепелника и т.н., за да не ги надраскаш. В youtube има няколко клипа, които ще те ориентират как да направиш монтажа.