1. Pre-colision system - все си мислех, че когато тази система е активна - при приближаване на колата пред мен или ако изкочи случайно някой - колата сама ще набие спирачки и ще спре..., а всъшност поне при мен - само се появява един пищящ червен правоъгълник в централното табло....????
2. системата за самостоятелно паркиране - перфектна е - изчислява пространството - върти волана, за да вкара колата , но интересното е, че шофьора трябва да натиска спирачката при приближаването на стена отстрани или отзад. За превключването на скоростите - напред и назад - ОК, но очаквах колата сама да спира - а всъщност не - например при успоредно паркиране - коато се намества назад - волана се завърта и колата се намества, но ако не натисна спирачката - ще ударя колата зад мен - респективно при финалната маневра - когато тръгва напред, за да изправи - отново - ако не натисна спирачката ще удари колата отпред.. Очаквах да прави паркирането абсолютно самостоятелно , а аз само да сменям скоростите - напред и назад.
3. Навигационната карта е доста постна

4. Има ли опция да се прави мирор скреен от телефона на централната конзола ?? аз поне не откривам такава опция.
5. Когато вържа телефона с блуттут, за да слушам музика от телефона - звука е доста по нисък - респективно трябва доста да " надуя " тонколоните в колата, за да се чува добре .... не съм пробвал все още с флашка дали ще е така
На първо четенете това ми изниква като въпроси - ще се радвам да споделите.
ПС. Очаквах доста по добър звук от JBL системата