Проблем с автоматичните чистачки на тойота авенсис т25
-
- Автомобил: Тойота Авенсис
Здравейте,Колеги от два месеца съм собственик на тойота авенсис Т25 2004 година при покупката на автомобила не обърнах внимание че не работят автоматичните чистачки на автомобила.Странното е че когато мина през дупка се включват,а когато вали дъжд не реагират.Забелязах също така и че огледалото за обратно виждане не работи блендата за заслепяване.Човекът от който я взех каза че сменил прозореца тук в България. Питането ми е трябва ли да има някакъв датчик който се свързва със стъклото за да работят чистачките и също така забелязах днес на друга тойота че има букса която е свързана с огледалото която при мен липсва.Благодаря
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Да, трябва да има букса, водеща до огледалото и такава към датчика за дъжд на предното стъкло..
Може и да имаш датчик, но да не е монтиран правилно на стъклото... Или стъклото да е без място/зона за такъв датчик...
Може и да имаш датчик, но да не е монтиран правилно на стъклото... Или стъклото да е без място/зона за такъв датчик...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Автомобил: Тойота Авенсис
Благодаря много колега утре ще се пробвам да сваля плафона и да видя тази букса дали не се вижда от някъде