Тъй като автомобила от подписа ми, е първият дезелов, който притежавам до сега, реших да пусна една тема с леко хумористична (направо палава

Като цяло идеята е всеки да гласува за това, което той прави относно незамръзването на дизеловото гориво през зимата и кратко и ясно да обясни в зависимост от избрания отговор.
Отговорите, които очаквам са подобни на следните, като на удебеления шрифт има действителни факти като искам и да подчертая, че не искам и да спирам/ограничавам стила на писане на някои от вас:
Пример за отговор 1:
"Аз зареждам тази нафта и до сега не съм имал проблеми със замръзване на нафтата."
"Пробвал съм тези, тези и тези дизели, но най-добре върви колата ми с тази нафта."
Пример за отговор 2:
"Аз използвам тази добавка и до сега никога не съм имал проблем с паленето и замръзването на нафтата."
"Слагам обикновена нафта от тази бензиностанция, но един път започна да замръзва и сложих тази добавка и от тогава нямам никакви проблеми през зимата."
Пример за отговор 3 - ами, то май тук няма какво да се пише по този въпрос, защото е ясно, че в гаражите/подземните паркинги температурите са малко по-други, а снега липсва тотално (освен на входа, защото някои добросъвестен съсед не си е почистил колата на влизане)
Пример за отговор 4:
"Аз слагам малко бензин в нафтата, колкото и глупаво или странно да звучи, но до сега никога не ми е замръзвала нафтата през зимата. Съотношението е..."
"Аз загрявам 10 литра нафта в пластмасова туба потопена във вряла вода и сипвам в резервоара."
Пример за отговор 5 - Ами тук и на 4 въпрос, отговорите са със свободен характер, така че всеки може да сподели неговия начин за справяне с проблема
Надявам се, че ще се получи хубава и културна тема, в противен случай може ще помоля администраторите да я изтрият.
Поздрави на всички!