Е, това вече е прекалено...
Е, това вече е прекалено...
Миналата година си купих бус Хайейс - 7+1, 2.5 Д4Д - още в началото се появи едно похлопване отзад, но на 10 000 км вече стана много натрапчиво и гадно, отивам онзи ден в сервиза - и какво ме зарадваха - ами тампони на амолтисьорите - колата е на 11 000 км и е карана главно извънградско, като смея да кажа, че предницата не е мръднала, а от къде се взе това с тез тампони на задните амортисьори - аз си мисля, че от начало са били дефектни, ама оня в сервиза ми вика - Е, какво искаш - по наще пътища толкоз - е, как бе, - 11000 км извънградско???? и да ми се скапят напълно, а хлопаха още от първите 1000 - 1500 ? Та споделям терзанията си тук поради простата причина, че ми се струва нещо нередно - аз ако сменям на всеки 11 000 км - де ще му излезе края - възможно ли е да са били в някаква степен дефектни тези тампони? - нито съм претоварвал буса, нито съм го карал по къра - дори главно празен е бил отзад... брехх... а се натисках за него зарад японската сглобка

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Mnogo,mnogo nepriatno.Sas sigurnost sa bili defektni ot zavoda,kakto i da se kara,ako shte na off-road ,za 10000km niama kak da gi iznosish.Po princip na Hi-Ace okachvaneto e neveroiatno zdravo,ne se pipa i sled 300000km.,100% e defektni chasti ot zavoda.Garanciata ti gi poema vednaga.Spored men ottuk zanapred ,niama da imash problemi s hod.chast i s busa kato cialo.
Ako tova shte te uspokoi,nashia HI-Ace e na 400000km. i sa smeneni samo 1 stab.shtanga otpred,1 schupen resor otzad,2-ta zadni amortisiora i 2-te gumeni vtulki na prednite amortisiori.Imam chuvstvoto ,che vsi4ko drugo po hod.chast,vkliuchitelno sharnirite shte izdarjat nad 500000km.,koeto si e polovin milion kilometra.
Po zdrav bus ot Hi-Ace niama!

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: Е, това вече е прекалено...
Toia tupan,koito ti go e kazal dali e naiasno,che nito balgarskite,nito afganistanskite i iranskite patishta ne sa v sastoianie da razbiat hod.chast na Hi-Ace.Ne sluchaino 99% ot busovete v Afganistan,Sudan,Irak,Iran i t.n. sa samo i izkliuchitelno Toyota Hi-Ace!Tam niamat patishta,a niamat i servizi v izobilieproscrip написа:аз си мисля, че от начало са били дефектни, ама оня в сервиза ми вика - Е, какво искаш - по наще пътища толкоз -

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Е, това вече е прекалено...
Drug put ako trugne ne6to da tropa ili podobno vednaga otiva6 v serviz, a ne 4aka6 10K km! 

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!