Interesuwa me nqkoi dali e stignal do tam da ne izdyrji listata esenta da mu se weqt w kupeto i da si e slojil filtyr na wlizashtiq wyzduh?
Moqta e Carina, no predpolagam problema go imat i Corollite, koito sa bez klimatik.
I oshte neshto.. ne znam shto sa spestqwali wse ot malki, no wajni neshta.. nqkoi slagal li si e neshto za zaglushawane na dwigatelq na kapaka otpred? I towa mi predstoi, no e hubawo ako nqkoi moje da spodeli opit.
Filtyr za kupeto
razkachi zabkata, otdolu (ako nyamash klimatik) mezdu ventilatora i pechkata, ima edna plastmasova truba, mahniya, i otidi do edin magazin za avto chasti, viz koi olenov filtur pasva na trubata (tya moze da e sys pravougalen ovor), ako tryabva go srezi malki, i go prikrepi sus Amerikanski skoch, slozi si trubata, zakachi zabkata, i si karai bez lista i bez senna hrema... biggrin.gif
uspehi,
punky

uspehi,
punky
Mai sam shte spodelqm wpechatleniq w taq tema, shtoto ot 3te karini w foruma samo moqta e bez klima:).
Punky, na Carinkata tozi filtyr si ima specialen kapak za wkarwane ot lqwata strana w krakata na shofiora do pedala za gazta. malkata podrobnost e, che lipswa. i da se naprawi nqma da e mnogo lesno, shtoto e edna ogromna cherna dupka nad 20 cm dylboka i syshto tolkowa wisoka. Ne se wijda i ne znam i kak da go zakrepq. Obache pyk namerih edna tabliza na sywmestimostta na takiwa filtri i se nadqwam tozi ot avensis naistina da pasne i za moqta. Samo da namerq ot nqkade po ewtino, che za edno parche dunapren 70 lewa nqma da dam mai.

Punky, na Carinkata tozi filtyr si ima specialen kapak za wkarwane ot lqwata strana w krakata na shofiora do pedala za gazta. malkata podrobnost e, che lipswa. i da se naprawi nqma da e mnogo lesno, shtoto e edna ogromna cherna dupka nad 20 cm dylboka i syshto tolkowa wisoka. Ne se wijda i ne znam i kak da go zakrepq. Obache pyk namerih edna tabliza na sywmestimostta na takiwa filtri i se nadqwam tozi ot avensis naistina da pasne i za moqta. Samo da namerq ot nqkade po ewtino, che za edno parche dunapren 70 lewa nqma da dam mai.
El Camino написа:Mai sam shte spodelqm wpechatleniq w taq tema, shtoto ot 3te karini w foruma samo moqta e bez klima:).