Само да питам,ако може..... Какъв човек трябва да бъдеш , за да следиш разхода на гориво на автомобил,за който си платил 250 хиляди лева ????
И след като си броил тези 250 хиляди лева колко точно трябва да му пука на този човек дали ги е дал за хибрид или нормален бензин ????
Щото за мене Лексъс ЛС 500 Н определено не ми се вписва в понятието "Икономически изгоден автомобил".То всъщност какъвто и да било Лексъс
не ми се вписва.
Сега набързо-на дъщерята в Лондон болницата в която работи иска да и купи кола.Спрели са се със зетя на Аурис Хибрид Комби 2018.Трябва да върти на
година максимум 15 хиляди мили /не ми се смятат километрите/.Ще и удържат от заплатата по 200 паунда месечно преди данъчното облагане в
продължение на 5 години.След това си я взимат и и дават нова при същите условия.Събирам всякаква информация за точно този хибриден Аурис.
Автомобила ще се ползва единствено и само за фамилна/лична/кола.Никакви служебни ангажименти с изключение на пътуване до работа и обратно.
Ако нейде във Форума има теми точно за този модел 2018,моля посочете ми ги.Благодаря предварително.

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....