Не съм съгласен със сарказма на мехаННика... Не са еднократни случаите в моята практика, при които след отговор 'Обърнете се към най-близкия оторизиран представител' да няма липса на реакция...
Но когато междувременно съм писал и на 'арменския поп' следва обаждане от централата в София 'ама вие защо не се обадихте по-рано директно на нас а сте писали 'по-горе'' - ще вземем мерки и оправим нещата... Включително с изпращане на ремонтен автомобил със специалисти по конкретния въпрос директно до Варна...
Последният случай бе преди по-малко от година по софтуерен проблем (който междувременно реших самостоятелно

)... Италианците от FCA бяха задействали нещата, локалния сервиз ми се обади да ме покани... И след като месец не се появих (имах доста работа насам натам) помолиха за съдействие за да ми решат проблема, защото италианците ги натискали...
Разбира се - в случая им написах ново писмо с пълно обяснение на случая, как съм го решил, и благодарности към сервиза, който прие нещата присърце в опит да ми реши проблема (да, едва ли биха го решили, защото съм говорил на тази тема с тях и в случая май аз бях по-запознат с материята

, но имаха желание и постъпваха човешки - поне щяха да препратят информацията към италианците за анализ )
Обаче - според мен за възглавниците - не биха ги сменили гаранционно (и не е логично да го направят - в случая няма самосработване, а инцидент, пък бил той и малък)...
Ако бе пострадал от шрапнелите на патрона на възглавницата (заради който е акцията) - би могъл да ги съдиш, обаче случаят за щастие не е такъв...
А възглавниците могат да гръмнат дори при преминаване на по-голяма дупка, стига 'ударът'/ускорението в района на сензора да е прескочило неговата граница на сработване.... Или пък да не гръмнат дори при по-голяма деформация на автомобила, ако точно в района на датчиците не е имало голямо ускорение или деформация. Затова и датчиците са повечко - за да се намали тази вероятност..