Съгласен с теб, ама съм съгласен и с Боян за първите 7 години, които са тясно свързани с мисленето.

Съгласен с теб, ама съм съгласен и с Боян за първите 7 години, които са тясно свързани с мисленето.
Няма такова нещо за здравословни или предпочитани.
Голяма част от споделящите тук също не мерят капките бензин в план на икономия.
Здрасти колега,doko_death написа: ↑29 Юли 2018 12:56 Първи данни от Тойота Версо 2.0 D4D 126 коня - извънградско икономично каране с 90-100, на 5-та с около 2000 оборота, без климатик - 5,3/100. На магистрала на 6-та с около 130км, 2000 оборота, отново без климатик - 5,9/100. Градско в Пловдив с климатик - над 8/100.
Преди да се задълбая в темата, бях почитател на концепцията, че двигателя трябва да работи в ниските обороти. Доста дълго карах така без да забелязвам технически проблеми, освен дребната подробност, че когато ми трябва мощност все я няма. При субарото ми обаче, двигателя проявява тенденцията да дава грешки, ако го карам по-дълго на ниски обороти (под 2000 оборота в минута) и високо натоварване.doko_death написа: ↑30 Юли 2018 17:56 Понеже ми е първа кола със шест скорости, ми казаха на 6-та да не падам под 2000 оборота, та затова си карам на 5-та извънградско. Ако това не е така, моля някой да каже да си променя начина на каране
Така е и при мен.doko_death написа: ↑02 Авг 2018 13:27 разхода в града на спряла кола на свободна - дава максимален моментен разход. При мене ли е само това или и при другите тойоти?
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] и 8 госта