Скрито съдържание
Изисква се да бъдете регистрирани за да видите това съдържание.
По т.1 - има опция при вдигане на 20 км/ч всички врати да се заключват. Има и друга опция (ако си с автоматична скоростна кутия) като смениш позицията на лоста от "P" на друга да заключва и като върнеш пак на "P" да отключва. За програмирането на тези опции трябва да се програмира компа, т.е. трябва да посетиш оторизиран сервиз.MisterT написа: ↑01 Юли 2017 16:51 Здравейте колеги. От седмица съм собственик на въпросният модел. Бързо свикнах с повечето неща по колата, но останаха няколко неща за които не можах да се ориентирам нито по книжката на колата нито от форума?
1. Заключват ли се автоматично вратите при потегляне? Аз поне не чувам изтракване на моторчетата. Въпрос на настройка ли е? Екстра която евентулано нямам? Или е толкова тихо, че не разбирам че заключва?
2. Електронната ръчна спирачка доколкото разбрах може да се нагласи да се активира автоматично при всяко спиране. Четох, гледах някакви клипчета, но така и не ми стана ясно как се активира/дезактивира тази функция?
3. Има ли начин радиото да остава включено при изваден ключ?
4. Могат ли да се махат алармите за коланите? Осбенно ми е проблемна алармата за задните колани. Малкия много обича да си играе и да го разкопчава след което направо ми се надува главата.
Това го пробвах, след като го бях срещнал някъде, но при мен не сработи. Незнам дали не е добавено като функция по-късно в развитието на модела.
Ти не я ли кара вече да я тестваш?
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Deks_2002 и 7 госта