Успех

Съгласен съм напълно с вас колега. Сертификатът на сервиза е валиден за всички бивши съветски републики и Русия. Но в такъв случай най-близкият такъв сервиз ще е в Молдова. Който желае може да заповяда там. За колегите от Молдова мога да кажа само добри думи. Дори си признавам, че в някои отношения са по-напред и определени услуги при тях се изпълняват малко по-бързо. Ние залагаме на това да свършим работата качествено. И за в бъдеще това ще си остане основна цел на сервиза.Ровя точно защото смятам за некоректно подвеждането на колеги в този план...
Едно е да кажеш - предлагам услуга такава и такава - това е похвално и предполагам би срещнало одобрение сред колегите и потребителите..
Съвсем друго е обаче да се биеш в гърдите, че си ЕДИНСТВЕНИЯ сертифициран за всички марки... Тъй-като знам колко струва сертифицирането на сервиз само на една марка (например сервиза на БМВ на Росен в Русе), съм твърдо убеден, че колегата трудно би отделил такива суми за официално сертифициране дори от една марка, пък камо-ли за 'всички марки', както твърди...
Значи вече имам нова бизнес идея/да се надяваме да направя и пари от нея/
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта