Офтопик и от мен.
Ей тия модератори се забравят-126 км/ч средна и този разход???
Спрете тия весели цигари и напитки без бандерол...
И ние сме карали дизелови Авенсиси чичо...
Офтопик и от мен.
Може да,ама не със средна скорост 126 км/чslowtraveler написа: ↑18 Юни 2018 09:28 може да се докара спокойно разход под 5 със съвременен двигател и кутия...
Аз пък въобще, ама въобще не съм убеденslowtraveler написа: ↑18 Юни 2018 09:28 Ако е лек автомобил съм убеден, че може да се докара спокойно разход под 5 със съвременен двигател и кутия...[/offtopic][/spoil]
Покажи ср.разход от последното зареждане. Иначе аз на моят Рав бензин и под 2л/100км съм падал.
Здрасти,колега.понеже съм на почти 15000км от дома,а автомобила го купих точно преди 20 дена(резервоара е все още над половината),та това което показва компа би трябвало да е истина.Жена ми кара доста разумно,и мисля че използва на 100% ползата от хибридно задвижване.Другият ми автомобил е също хибрид,но по-висок клас,и аз го карам.Там разхода е доста по-различен.chukich написа: ↑19 Юни 2018 15:36Покажи ср.разход от последното зареждане. Иначе аз на моят Рав бензин и под 2л/100км съм падал.![]()
Иначе реално последният месец ср. разход е 8л/100км ( 70% градско + 30% извънградско).
Най-реално излиза, когато се гледа от последно зареждане.
Вие с хибридите малко станахте като рибарите....![]()
Boyanmt,
Здрасти,колега.понеже съм на почти 15000км
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта