Здравейте,
Незнам дали това е правилното място за моят въпрос но...да се надяваме че е и че няма някой админ да и се сърди

Тези дни ми предстои продажба на старата ми ХОНДА Сивик - добра кола, дизел, с малък разход но все пак шумна и миришеща. Много отдавна съм запленен от приуса, цялостната му реализация и най вече от PSD-то та съм решил да си купя. Колите които гледам са, до колкото знам, 3-та генерация 2011г, 2012г. За съжаление паричките които мога да отделя са около 12к,13к, най, ама най-много 14к. За тези пари тези години единственото което виждам в Холандия е коли на по над 250к километри, че и над 300к км.. Километрите принципно НЕ МЕ ПЛАШАТ! Имал съм кола, нисан алмера 1.6 купен на 307к км. и каран до към 370к км. И в момента приятелите на които го продадох го карат и двигателя не е мръднал а е на 490к вече. Това обаче което искам да получа като информация от собственици на приуси е заслужава ли си да купувам такава на толкова километри. Има ли някакви неща които трябва да знам купувайки такава кола на такива киломтери - т.е. примерно "на един колко си КМ, горе долу, батерията еди какво си. Двигателя еди какво си, съединителя еди какво си и т.н....
Обръщам се към вас тъй като едно е да се ровиш по нет-та и да четеш и съвсем друго е да получиш мнения от дългогодишни собственици на такава кола. За пример ще дам моята хонда. Преди да я купя чета тук, там еди какво си, еди що си и като я купих вече за няма и 6 месеца знаех нещата, принципните, дето в нет-та не ги пишеше ами само един собственик може да ги знае.
поздрави на всички