Със сигурност ако една дюза е изключително зле и и смениш разпръсквача без никакви настройки/кодове, ще има подобрение, но за колко време...., а бе няма да е 100% играта.Airfan написа: Само време и мерак да има човек.
----------------
Гарантирам ви, че разпръсквачите се сменят и си имат отделен номер!
Корола Версо D4D проблем при потегляне
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: Корола Версо D4D проблем при потегляне
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
На стара кола никога няма да е 100%, но разликата ти няма да я усетиш. Инак и на тези дюзи ще им се научат сервизите, но ще отнеме време и опитни зайчетаJapCar написа:Със сигурност ако една дюза е изключително зле и и смениш разпръсквача без никакви настройки/кодове, ще има подобрение, но за колко време...., а бе няма да е 100% играта.Airfan написа: Само време и мерак да има човек.
----------------
Гарантирам ви, че разпръсквачите се сменят и си имат отделен номер!

Колега здравей!Понеже попаднах тук на темата ви със загасването на ниски обороти на автомобила ,та аз си взех РАВ4 и имам същия проблем и не мога да си го обясня от какво е ,та ти справи ли се по някакъв начин с тази липса на мощност?
-
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 D-CAT
Корола Версо D4D проблем при потегляне
Хора помагайте че луднах. Имам Toyota Corolla Verso 2008 2.2 DCAT и ми излизат VSC, TRC и код Р0093 Large Fuel Detected. Няма никакъв теч никъде. Смених горивен филтър, помпа, сенсор за налягането на горивото на common rail извадих цедката от резервоара и нея почистих и пак карам малко и влиза в режим като оборотите не качват на 1000. Незнам вече какво може да е, но след като откача сензора за температура на горивото колата върви без проблем, но лампите все още светят. В момента в който го закача и колата пак забива.
Някой някакви идеи да има?
Благодаря предварително.
Някой някакви идеи да има?
Благодаря предварително.