Честно казано и този ми харесва, но все пак трябва да сме в крак с времетоslowtraveler написа: ↑18 Апр 2018 20:36 банера за колата в началото - ако някой подготви такъв - не е проблем да го 'имплантираме' (700х110)

Честно казано и този ми харесва, но все пак трябва да сме в крак с времетоslowtraveler написа: ↑18 Апр 2018 20:36 банера за колата в началото - ако някой подготви такъв - не е проблем да го 'имплантираме' (700х110)
По повод на "навряните" ни реклами няма ли да направите нещо или и те са били в целите на обновяването ???
Ще свали нивото на форума, според мен. Може да привлече повече хота, но ще са просто раздумки. И дано може да е опционално, на мен ще ми пречи да го виждам постоянно.slowtraveler написа: ↑01 Май 2018 12:28 Eкспериментирам с чата все пак...
Дали има интерес от колегите да се добави такава функционалност? Може да видите на www.georgievg.eu...
Горе в навигацията има mChat... А на главната страница най-долу също се вижда чата (може да се вдигне най-горе, но според мен няма да е толкова прегледно)..
Винаги ще се стига до бира и кюфтета... това съм го гледал в друг форум и беше тъпо. По темите мъртвило, в чата сме първи...slowtraveler написа: ↑01 Май 2018 21:11 Като плюс - от една страна това ще държи темите по-чисти от спам...
Като минус от друга - може да привлече обсъждане на интересни теми, които няма да се запазят, защото ще са в чата..
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 6 госта