Здравейте колега,
На същия този тел. 0878130400 комуникирах с Нико. По разбираеми причини не исках да бия път до Пловдив " за да чуя как работи мотора" , още повече като прочетох отзивите за него и имайки предвид че все пак за 1000 лв .....Да днес два пъти го потърсих на същия тел. но първия път свободно а втория заето.
Георги е името което беше написано за подател на пратката-възможно е да е служител. Сервиза в който ми смениоха мотора не е случаен дори момчето там ми го препоръча. Може би е бил закрепен с добавки тоз мотор и при наливането вече на новото масло съответно без добавки е промило всичко и така. Иначе равномерна работа ,без всякакъв необичаен шум или друго.Но така здраво пуши че се усеща дори когато се кара. И да добавя -имах Авенсис 2002 , 1,6 110 к.с. купен чисто нов Ян. 2003 от КарКом Варна и до 2017 навъртях ( повечето съпругата ми ) около 200 000 км. Разход на бензин на 200 000 приблизително същия като по книжката му , никакви проблеми освен консумативи - накладки и биелетки смених чак на 75 000 и 90 000 км . Но от закупуването му го карахме само със синтетика ( масло ) и най високооктановия бензин ( V Power Shell, Max Moution OMV ,....) т.е. цялата високооктанова гама в БГ доколкото е такава

и без "изцепки". До момента в който поради нелепост моя и глупост моя го намачках до невъстановимост. Заради съпругата си от "сантимент" намерих същия дори и на цвят но даде проблем с двигатела - от незатегната добре свещ от предишния собственик ( мармалад ).
Нямам нищо против Нико и дори и той може и да не е разбрал , но за тези пари би трябвало да има мъничко повече сигурност и отговорност. Едно е 500 лв и нямаш гаранции никакви и друго 1000 лв.Както и да е.За мен това е марката като качество(здравина)/цена "един път" и всичко друго е компромис я на качество я на пари.
Толкова за моя скромен опит.