Бизнес току така не се започва без пари. Айде някой с официален доход от 570лв нето да ходи да изтегли заем от няколко десетки хиляди лева за бизнес от коя и да е банка.
Та обяснения как някой бачкал по 15 часа на ден не ми се слушат. Щото тия къде бачкат по 17 часа по-малко ли бачкат?
Факт е, че в България добрите заплати са малко, а кандидатите много, и не са обвързани с това кой колко работи. Също е факт, че едни от най-високите заплати са в IT сектора. Еми не може всичките да сме компютърни специалисти, адвокати и счетоводители. Трябва и някой да произвежда, а може да се каже факт, че в производството заплатите не са толкоз високи. За справка, моя приятелка "data admin" взима 8 пъти по-висока заплата от мен.
@maestro75, на 40 години третото висше редовно ли го изкара? Щото задочно и баба знае. Айде пробвай се да изкараш редовно обучение с редовна работа на 8 часа издържайки семейство със 800лв заплата, живеейки под наем, и тогава ми се хвали как ще си купиш чисто нова кола. Повярвай ми малко са тези които са издържали на такъв напън

Както slowtraveler каза
И не е за подценяване израза му
П.С. Човека трябва да е ЧОВЕК винаги, а не само когато е на път!