Колега sAks, аз мога да кажа,че и за моя Авенсис, и за Королата на родителите ми, представител на Тойота извърши регистрацията в КАТ. 250 лв. струваше, като всичко мина супер точно и готова,регистрирана, със залепени стикери за преглед, ГО и т.н. ти представят автомобила в съответното представителство. Авенсисът беше чист,макар че денят бе много студен и дъждовен и това не ми е правило впечатление ;) Само на 1-2 места видях малки остатъци от лепенките по колата,за които споменава alexander79 - не беше нещо фрапантно. Аз, както и slowtraveler, мисля, че това е много по-добър авриант, отколкото сам да си я регистрираш, да се занимаваш с транзитни номера,да висиш в КАТ и т.н.

Друго си е като ти дадат ключовете просто да се качиш и да подкараш новата Тойотка по пътищата - кракът ти гали нежно педала на газта, ръката изпитва удоволствие да движи скоростния лост миришещ на нова кожа, очите жадно разглеждат всичките лампички по таблото, а дупенцето ти да потъва в чистата дамаска на шофьорската седалка

Ще разбереш,че съм прав, когато дойде заветния миг!