Е 300 тона добър разход

Не може там пипала да пусне....много бият през ръцете..не би дал Марешки/око,ръка/ да ви хване за клиент
Браво бе,браво !!! Стария занаят го заебах още Юли. Сега полирам,хромирам или на пясъкоструъйката.Нов Авенсис/Лексус - нанай - 10 годишем Аурис , най-вероятно.
Аз преди се бях засилил да купувам Nissan Pathfinder...ама защо ли.се спрях...?....купя пак нова Тойота или да мина и аз на Гранд Чероки
CH-R ми харесва външно и предложих на жената CH-R. Отидохме на тест драйв. Останахме доста разочаровани. На задните седалки е пълна тъмница заради малките прозорчета и голямата колона. Отпред е по-добре, но дори с повдигната седалка, позицията на седене е доста ниска и трудно се вижда предницата на колата, а женичката .... Страничните огледала са доста малки... сравнено с Рав4 видимостта е много зле. Уж по-малка, по-компактна, но за шофиране в града, Равката е по-добре ( според мен и жена ми ) За момента не е добре обезшумена и се чува доста шумовете извън колата ( колеги от форума слагаха допълнително шумоизолация на своите )
Браво! С този разход,просто перфектно! При мен дават заводски параметри,5,2/100,ама реално си гори 10-11/100. Визирам автомобил 313 коня/2,5 тона,хибрид.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта