Малееее, какъв е този разход?krasengn написа:.корола Е12 Д4Д.Разход 3.8.
Да не те е теглил някой половината път?

Малееее, какъв е този разход?krasengn написа:.корола Е12 Д4Д.Разход 3.8.
Ако не вдигаш над 90 и караш по равно и се движиш плавно си гори около 4, дори слиза под 4... изпробвано многократно.
Аз също имах съмнения за средния разход по компютъра, затова и в момента провеждам засичане, за изминати около 4000 км средния разход е точно толкова, колкото и ми показва на таблото.
Нормално е, ама фактите са такива. Рендето го взе за 1600-1800лв (при всички случаи под 2000лв)... Значи за тези сигурно 15 години експлоатация общия е му разход за автомобила е грубо 2200-2400лв, защото в момента без никакъв зор би могъл да го предаде на скрап, ако не го продаде в движение.. Предполагам не би могъл да купи Тойота за тези пари, и след 15 години общата ти загуба да е под 2500лв (включително обезценката), и то без да затваряш над 2000лв наведнъж
Колега, не четете ли какъв е въпросът?!!
Не точно, за мен най-правилно е да се спреш на марката и модела, който търсиш иначе е ръска рулетка и след това да търсиш читав екземпляр, като мисля, че вече се предлагат достатъчно бройки от всички марки и автмобили, така че това не е проблем.
?! Кои са неизбежните ремонти, които примерно ги има при Рено, а при Тойота ги няма?!!
Ама все ти иска нещата да са на кантара. Да, на кантара са. Но защото пак предлагаш нереален избор. Кой си избира кола така? Само с два огледа от които едната кола в идеално състояние, а другата - гробница.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] и 4 госта