supra vs amg
supra vs amg
Да ви се похваля вчера се гоних на 400 м с един 500 сел
и го оставих на 30 метра след мен ,оня се нервира и извика един негов приятел с 600 сек АМГ 440 коня и него духнах с 15-20 метра
и го оставих на 30 метра след мен ,оня се нервира и извика един негов приятел с 600 сек АМГ 440 коня и него духнах с 15-20 метра
Не стана нито ясно кой си, нито какво караш, нито с кой двигател, нито как сте се гонили, нито той дали е знаел.
Ако караш Супра се учудваш, че изпреварваш кола с 5 пълноценни места и електроника с тегло 500кила, правена да вози меко и леко?
Важното е да си щастлив естествено и в тоя смисъл споделеното щастие ...
Ако караш Супра се учудваш, че изпреварваш кола с 5 пълноценни места и електроника с тегло 500кила, правена да вози меко и леко?
Важното е да си щастлив естествено и в тоя смисъл споделеното щастие ...

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 345 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Пък аз вчера се возих в една Маздичка6 biggrin.gif
Включихме специализирано компютърче в OBD.
0-100км/ч с трима човека в колата - 5.74с
Усещането е невероятно biggrin.gif
Това нещо върви изключително добре, а си е нормален сток седан, без нищо олекотено или модифицирано по него (е - MPS си е . biggrin.gif )
Пробвах го. Отдавна автомобил не ме беше впечатлявал така.
Прави точно каквото му 'кажеш', а мощност си има достатъчно.
Но най впечатляващо е сцеплението - с изключен тракшън оставя следи не повече от 3-4м, въпреки, че гумите са му 215/55/18.
Само дето не бях карал турбо и ми направи впечатление, че при превключване на скоростите за около 0.3 - 0.5с мощността рязко спада (превключвах от около 6500 към около 4500об/мин).
Явно трябва практика за каране на турбото...
Ама туй да си бъзикаш колата и вкарваш луди пари за да изстискаш 0.1-0.2с не го разбирам (не става въпрос за рали - там си е бизнес)...
Включихме специализирано компютърче в OBD.
0-100км/ч с трима човека в колата - 5.74с

Усещането е невероятно biggrin.gif
Това нещо върви изключително добре, а си е нормален сток седан, без нищо олекотено или модифицирано по него (е - MPS си е . biggrin.gif )
Пробвах го. Отдавна автомобил не ме беше впечатлявал така.
Прави точно каквото му 'кажеш', а мощност си има достатъчно.
Но най впечатляващо е сцеплението - с изключен тракшън оставя следи не повече от 3-4м, въпреки, че гумите са му 215/55/18.
Само дето не бях карал турбо и ми направи впечатление, че при превключване на скоростите за около 0.3 - 0.5с мощността рязко спада (превключвах от около 6500 към около 4500об/мин).
Явно трябва практика за каране на турбото...

Ама туй да си бъзикаш колата и вкарваш луди пари за да изстискаш 0.1-0.2с не го разбирам (не става въпрос за рали - там си е бизнес)...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Много правилно си мислиш Алтеза. Обикновенно когато биеш некой дет не знае, че се гони почваш да слагаш всевъзможни буквички - ей така за престиж. Дали ГТИ пасва със ТД в такъв случай е все едно biggrin.gif . А да - и пускаш две теми, че да не ти затрият гордостта.ALTEZZA написа:kvi sa tezi modeli "сел" i "сек"?
i kav e tozi 600 AMG? az shto si mislia che kogato e AMG e s dve cifri modela? kat naprimer 55AMG ili 65AMG
Иначе браво на колегата! Все така направо и нагоре!

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 345 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Ха ха ха.El Camino написа:......Обикновенно когато биеш некой дет не знае...........
Верно El Camino - и аз мога да се похваля - оня ден бързах и с авенсиса (1.6) накъсах едно AMG55 с поне 50м между два светофара, ама той не знаеше, че го накъсвам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
А верно че сам непознат за вас ама имах супра 2,8 още 91 година а сега имам 2 91 и 92 година едната е с десен волан и двете са турбо версии а 600 сек амг е 97 година модел и е 440 кс а обикновения двигател 6.0 на мерцедеса е 395 коня и писах че доиде специално да се пробваме на 400 м и не ми говорете че сток мерцедес АМГ не мои да варви
Smeshno vi e na vas ama az kato si kupih Cromata dokato otkria problema (vacuum leak) pod 3000 RPM ne mojeh bordiur da izkateria.
I vse s mrysna gaz po sfetofari potegliania - sto Golfove mi se miataha stoto si misliat che si pravia startove s tiah.... kak da im obiasnia na horicata che zora e syvsem syvsem razlichen
I vse s mrysna gaz po sfetofari potegliania - sto Golfove mi se miataha stoto si misliat che si pravia startove s tiah.... kak da im obiasnia na horicata che zora e syvsem syvsem razlichen