Какво й е скучното на королата(бъзикам се)?! Всеки случай, при описаното ползване, ако текущата ти е хечбек, няма да има много смисъл от интервенцията.
Аз не бих върнал толкова назад като производство основно заради липсата на пасивна безопасност. Сигурно няма ESP и не пише нищо за въздушни възглавници в обявата, макар че предполагам има по една за шофьора и пасажера. Но, в нашите условия, отсрещния не знаеш как може да те изненада и горните две екстри са почти задължителни. Пише "блокаж", ама е хубаво да си сигурен, че имаш възможност да го изключваш. По принцип на тоя модел трябва да става, но все пак е хубаво да си наясно - нали искаш и да е икономична за градско. За пространството - ако си по-едър, трябва да я пробваш някъде дали ще те побере - друг начин няма.
За автоматите - нека се изкажат колегите, но ако е ммт - има
цяла тема за нея - оттам можеш да добиеш представа. Със сигурност ще похапва повече, но нали ще й слагаш газ, така че единствено остава да е надеждна. За динамиката се досещаш как се представят автоматите от ония години.
Относно кабриото - ако не следиш форума, в София крадат катализатори, крадат и равки, а аз такова кабрио съм виждал само хард-топ в лицето на някой фрилендър(puke...). Децибелите също ги очаквай в негативна насока, ако караш по оживени места, ама в София е лудница навсякъде.
И последно - така както го описваш идилично, очакваш да е забавно преживяване да се пъхнеш в 20-годишно возило, но ще трябва да те разочароваме. Най-добре е да започнеш с прозрението на всеки нормален авто-любител, че за ежедневка си трябва надеждна и не толкова забавна кола, а за събота-неделно може и друго. В тоя ред на мисли, дори и да намериш рав-ка, не бързай да продаваш королата докато не уталожат нещата.
Интересно ми е каква ти е королата и какво е било аудито дето продаде(години/модификации/двиг.)!? Съответно, коя от двете караше по-често!?