За тази цел има репутация... Докато механизма на репутацията не е много 'работещ' за инцидентен посетител...
BOZ, отново - не става въпрос за цензура като цяло, а за филтриране на инцидентни посетители, дошли само с цел да 'оцапат' някоя тема..
Мнение от slowtraveler » 16 Ное 2017 12:24
За тази цел има репутация... Докато механизма на репутацията не е много 'работещ' за инцидентен посетител...
slowtraveler
Мнение от Оги » 16 Ное 2017 12:38
Оги
Мнение от slowtraveler » 16 Ное 2017 13:10
Идеята ми с тази тема е да проуча мнението на колегите тук - при условие, че по-голямата част искат да има такъв тип 'нецензурирани, но с голяма доза - непълни или недостоверни' мнения, то нищо не пречи на модераторския екип да ги оставя да си висят... Което не изключва вероятността да бъде премахнато мнение, за което има достоверни данни, че е 'фалшиво'...
slowtraveler
Мнение от Оги » 16 Ное 2017 13:28
Ми и те в коша.slowtraveler написа:...ще се намери някой, у когото ще възникне обратния въпрос 'явно модераторите имат нещо с този непроверен потребител, и чрез него изнудват коректния ни съфорумец'
Оги
Мнение от slowtraveler » 16 Ное 2017 13:58
slowtraveler
Мнение от BOz » 16 Ное 2017 15:33
Много добре съм хванал идеята. И пак казвам, че това си е цензура и протекция на продавачите, което не трябва да се "модерира" по никакъв начин.
BOz
Мнение от Kiki » 16 Ное 2017 16:45
А какво да се прави с калтаците, които предумишлено цапат темите, по един или друг повод?BOz написа:Много добре съм хванал идеята. И пак казвам, че това си е цензура и протекция на продавачите, което не трябва да се "модерира" по никакъв начин.
За мен форумите са силно общество, но в тях не трябва да се допуска намеса в комуникацията между потребителите, които все още спазват добрия тон на общуване.
Kiki
Мнение от BOz » 16 Ное 2017 16:55
И на мен ми се е случвало, но казваш каквото имаш да казваш и хората сами да си преценяват. В крайна сметка като други 50 кажат, че си точен, то не виждам проблем в това за друг да не си и да си е изразил мнението.
BOz
Мнение от Kiki » 16 Ное 2017 17:12
Така е, ама колко души ще се регистрират специално във форума, за да те похвалят, че си точен?
Kiki
Мнение от nowyaris » 16 Ное 2017 17:49
В България е проблем.На 50 литра мляко колко грама бактерии му трябват,за да се вкисне?И когато млякото ти е основен поминък? Сега,значи,все пак този Форум е автомобилен,значи много или малко-технически!!!!! Не са проблем добре обосновани с ТЕХНИЧЕСКИ Факти негативни мнения от колеги,дори и новорегистрирани.Ама от сорта "та сестра му......." Пък ти върви и доказвай че си само дете..... Модераторите са за това-да следят за КОРЕКТНОСТТА между съфорумниците.Тва е.
nowyaris
Мнение от BOz » 16 Ное 2017 18:05
А така. Добре го каза същото, което и аз казах. Трябва да има "между". В случая не може да наложиш мерки само въз основа на едната страна, а другата да е защитена по подразбиране.
BOz
Мнение от kostadinnm » 16 Ное 2017 21:28
kostadinnm
Мнение от slowtraveler » 16 Ное 2017 21:50
Ако това те успокоява - едва ли някой си спомня какво мнение е модерирал или изтрил - това е рутинна работа, която се прави многократно през деня.....
slowtraveler
Мнение от nowyaris » 17 Ное 2017 06:15
Те,Модераторите,не са такива,за да защитават или нападат който и да било съфорумец.Те са Модератори за да организират и за да отсяват "зърното от плявата".
nowyaris
Мнение от Japanese_fever » 17 Ное 2017 08:05
Japanese_fever
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта