Не, датчиците ми ги обучиха при монтажа на гумите. Дори ги помолих да ми активират автоматични затваряне на стъклата при задържане на бутона за заключване на дистанционното - безплатно. Бях прочел за тази функция в упътването и там пише, че може да се активира от предсъавител на тойота. Гумите ги купих от тойота - continental ts850 suv 215/65r16 като ми ги продадоха с отстъпка за 235лв, но в нета ги видях за 208лв. В предвид на всичките безплатни екстри и подаръци мисля, че +30лв на гума не е проблем, а може би в тая цена има и доставка.alexander79 написа: А предвид, гаранционния автобил да не излезе, че гаранцията е паднала? Твоите датчици сам ли си ги "обучи"? Гумите и тях ли купи от тях? Предложената цена беше малко над пазарната по гумаджийниците. Във Варна ме убедиха, че ще ми напрвят подарък една гума и накрая цената на 4 гуми във всяка гумаджийница бе доста по-ниска от 3 във Карком! Дразнещо е да те правят на балък. За джантите е по-различно. Факт е, че като няма конкурент цената ще е по-висока, а и се предполага, че качеството на оригиналната е по-добро или поне тестовете на колата са правени с такива джанти. От заместителите основното, което ме притеснява е втулката. Доста хора от които потърсих впечатления се оплакаха от втулките. Стана много дълго, поздрави!
Диапазон на ЕТ на джанти
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 123 пъти
Диапазон на ЕТ на джанти
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED